HKU

HKU X: Multiply Your Impact

Datum: 8-1-2020
Plaats: HKU X, locatie IBB-laan

Je deelt je kennis, ervaring en kwesties met HKU-medewerkers op de Onderwijsdag en presenteert jezelf of je team aan tientallen interessante opdrachtgevers.

Van sept 2019 tot jan 2020 komt de gehele HKU X-community vier keer bij elkaar. Tijdens deze X-dagen versterk je je netwerk, deel je ervaringen uit je startende praktijk, geef en krijg je advies en vergroot je samen met andere X-ers je kans op een grote opdracht of droombaan. De vierde bijeenkomst is op locatie waar je jezelf voor de leeuwen gooit, bewapend met alle nieuwe kennis en ervaring die je de afgelopen maanden hebt opgedaan.

Op donderdag 9 januari. Deelname alléén voor deelnemers aan HKU X!

Over HKU X

In HKU X werk je als student of afgestudeerde verder aan je idee of onderneming. Met behulp van ons netwerk, workshops, coaching en ontwerpopdrachten zet je stappen als creatief professional.

De HKU X-community huisvest een mix aan disciplines en bestaat uit alumni van alle HKU-opleidingen. Hierdoor leg je snel nieuwe verbindingen en creëer je het netwerk dat je nodig hebt om impact te maken met je project.