Nieuwe website HKU is online!

  • 03 september 2020
Vol trots presenteren we ons volledig vernieuwde digitale thuis: www.hku.nl. Met veel voorbeelden van studentenwerk laten we zien wat het DNA is van HKU.
Nieuwe website HKU is online!
De oude website is volledig op de schop gegaan. Uitgangspunt hierbij was om de website te richten op onze belangrijkste doelgroepen, zodat die sneller vinden wat ze zoeken. Ook willen we op de nieuwe website niet alleen informeren, maar ook inspireren, enthousiasmeren en aanzetten tot actie.

Studentenwerk centraal

Studiekiezers vinden op hku.nl sneller wat ze zoeken. We geven veel voorbeelden van studentenwerk, lichten de werkplaatsen uit en laten studenten aan het woord. Zo krijgen studiekiezers een beter beeld van wat ze kunnen verwachten van studeren aan HKU. Ook zijn er duidelijke hoofdingangen voor onderzoekers (Onderzoek en expertise) en het werkveld (Samenwerken met HKU).

Opgefriste content

Alle content van de website is opgeschoond, geactualiseerd en geoptimaliseerd. Beeld heeft een prominente rol. We laten met zoveel mogelijk met foto’s en video’s zien waar HKU voor staat. Teksten zijn begrijpelijk voor iedereen en zetten aan tot actie. Ook de vormgeving is flink opgepoetst; het resultaat is fris en passend bij een moderne kunsthogeschool.

En nu...

Zijn we er nog niet! Een website is nooit klaar en wordt voortdurend doorontwikkeld. Dat kan alleen maar als we van gebruikers horen wat ze missen en beter kan. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag via webredactie@hku.nl. Voor nu: heel veel klik-, kijk- en leesplezier!

Partners

Hku.nl werd ontwikkeld in samenwerking met de volgende partners:

theFactor.e (concept en design)

TrueLime (technische realisatie)

Presenter (projectcoördinatie en webredactie).