Samenwerken met HKU

Ben je als organisatie op zoek naar talentvolle studenten, alumni of onderzoekers? HKU biedt veel mogelijkheden voor een samenwerking zoals stages, projecten en onderzoek. Lees op deze pagina meer over samenwerken met HKU.
Samenwerken met HKU

Mogelijkheden voor samenwerking

Stages, projecten, onderzoek, nascholing en meer. HKU biedt veel interessante mogelijkheden voor een samenwerking met jouw organisatie. Onze studenten werken al in een vroeg stadium van hun studie met én voor externe opdrachtgevers. Ze komen met verrassende ideeën, concepten en oplossingen. De studenten zijn initiatiefrijk en zeer betrokken.

Heeft jouw organisatie een complex vraagstuk? HKU biedt ook de mogelijkheid om samen te werken met professionals, onderzoekers, (recent) afgestudeerden, consultants en trainers. Zij denken mee en helpen jouw organisatie bij het vinden van maatschappelijke oplossingen.

Vacatures voor studenten of afgestudeerden

Heb je een vacature voor een stage, project, klus of baan? Zoek je hiervoor enthousiaste studenten of afgestudeerden (alumni)? Meld de vacature dan bij ons aan. Na aanmelding wordt de vacature automatisch geplaatst op de interne studentenportal.

De stages of opdrachten kunnen heel verschillend zijn, als ze maar vallen binnen het brede werkterrein van de kunst.
 

Onze schools

Lees meer over het aanmelden van vacatures binnen de specifieke HKU-werkvelden:

De juiste contactpersoon vinden

Heb je vragen over samenwerkingen als stages, vacatures en projecten en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU.

Bekijk alle contactgegevens per school

Vacatureoverzicht

Ben je student aan HKU? Bekijk dan de actuele vacatures voor stages, projecten en opdrachten.

Naar vacatures

Festivals, competities en workshops aanmelden

Organiseer je een festival, competitie of workshop? Is deze activiteit interessant voor onze HKU-studenten? Meld de activiteit dan bij ons aan. We publiceren het op de studentportal.

Welke activiteiten kun je aanmelden?
 • Een beurs
 • Een festival / event
 • Een competitie / prijsvraag
 • Een workshop
Aanmelden

Meer mogelijkheden tot samenwerking

 • HKU biedt een gevarieerd aanbod aan cursussen, trainingen en consultancy.

  Bekijk het aanbod

 • De Innovatiestudio van HKU gebruikt ontwerpdenken en design research als manier om complexe vraagstukken te kaderen en op te lossen in cross-overs met onderwijs, zorg en thema’s als duurzaamheid. Hierbij staat de gebruiker altijd centraal. Aan deze projecten deelnemende studenten kunnen zo hun makerschap inzetten in nieuwe gebieden en ervaring opdoen in verschillende werkvelden.

  Lees meer over HKU Innovatiestudio

 • HKU X geeft jouw organisatie toegang tot de ontwerpkracht van recent afgestudeerden (alumni). Deze jonge creatieven helpen je om antwoorden te formuleren op vraagstukken, geven verandertrajecten vorm, versnellen innovaties of bieden een ander perspectief.

  Lees meer over HKU X