Werk samen met HKU Muziek en Technologie

Heb je een vacature op het gebied van Muziek en Technologie? Lees op deze pagina wat onze HKU-studenten voor je kunnen betekenen en meld de vacature aan.

Stage, project of werk Muziek en Technologie

De studenten van HKU Muziek en Technologie bedenken en maken geluid en muziekcomposities bij onder andere films en games. Zij kunnen je helpen bij bijzondere, eigentijdse geluidsondersteuning bij een evenement of feest. Ook bieden ze hulp bij muzieklessen.

Eerdere opdrachtgevers
Onze studenten werkten eerder samen met bedrijven zoals ID&T, Axioncontinu, EYE, Koninklijk Concertgebouworkest, Residentie Orkest en Metropole Orkest.

Vacature stage

De stage is een belangrijk onderdeel van het derde studiejaar. De studenten passen de opgedane kennis en vaardigheden toe in de praktijk.

Periode

De stage vindt plaats in de periode van september t/m januari.

Begeleiding en beoordeling

Een vaste stagebegeleider uit je organisatie begeleidt de student bij het (dagelijks) functioneren. Dit is het liefst iemand met ruime ervaring in het desbetreffende werkveld, en iemand die goed zicht heeft op het functioneren van de student. De stagebegeleider coacht de student onder andere bij het opstellen van een plan van aanpak.

De student krijgt ook vanuit HKU begeleiding, door een supervisor. Binnen twee maanden na afronding van de stage, heeft de student een eindgesprek met de stagebegeleider en/of de supervisor. De stagebegeleider en supervisor beoordelen de student op
  • de uitvoering van de stageopdracht(en)
  • de bijdrage van student aan de organisatie: hoe functioneerde de student?
  • het stageportfolio

Vergoeding

De student maakt afspraken met de stageorganisatie over de vergoeding.

Aanmelden

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor stage? Meld je stagevacature dan bij ons aan. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Vacature project

Wat doen studenten tijdens een project?

Studenten leren in een project om creatief te zijn binnen de kaders die een opdrachtgever formuleert. Ze werken samen en communiceren met de opdrachtgever. Ook leren ze hoe ze:
  • Netwerken opbouwen
  • Planningen maken
  • Deadlines halen
  • Begrotingen opstellen
  • Budgetten beheren

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een project? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Vacature werk

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor een studie-relevante baan, klus of vrijwilligerswerk? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Vacatures aanmelden

Contact

Heb je vragen over samenwerking(en) en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU.
Bekijk alle contactgegevens per school