Minoren

Minoren zijn vakken die je zelf kiest op basis van je eigen wensen en interesses. Op deze pagina krijg je een overzicht van het minorenaanbod bij HKU en lees je meer over de aanmeldprocedures.
Wil je je meer verdiepen in een bepaald onderdeel binnen je vak? Of heb je altijd al een kijkje willen nemen bij een andere (kunst)discipline? Volg dan een minor. Tijdens het volgen van een minor krijg je de kans om je kennis te verdiepen of te verbreden. Bovendien is het een mooie aanvulling op je CV.

Actueel minoraanbod (start september 2023)

Bij HKU kun je dit jaar uit 13 minoren kiezen. Bekijk hieronder de minoren die starten in september 2023. Interesse? Aanmelden kan tussen februari en juni. Houd deze pagina in de gaten.

Kom je van een andere hogeschool en wil je graag een minor volgen bij HKU? Meld je aan via Kies Op Maat. Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je op deze pagina.

Minorenmarkt Noteer alvast 16 februari 2023 in je agenda voor de online minorenmarkt en meld je aan!

Minorenmarkt 16 febuari

Volg een minor

Een minor volg je vaak in je derde of vierde studiejaar. Bij HKU kun je uit 15 minoren kiezen. Of je nu een HKU-student bent of niet, je bent van harte welkom om bij ons een minor te volgen. Kijk wat voor jou van toepassing is:

Ben je HKU-student?

Wanneer je bij HKU studeert, heb je twee keuzes.
  • Je kunt een minor binnen HKU volgen om meer verbondenheid te voelen met andere HKU schools
  • Of je gaat jouw horizon verbreden buiten HKU. Volg dan een minor bij een andere onderwijsinstelling.
Meer informatie over de aanmeldprocedure kun je vinden op de studentportal.

Student van een andere hbo-instelling?

Kom je van een andere hogeschool en wil je graag een minor volgen bij HKU? Geweldig! Meld je aan via Kies Op Maat. Uitgebreide informatie over de aanmeldprocedure vind je op deze pagina van de HKU-studentportal.

Contact

Heb je vragen? Kijk eerst of het antwoord op je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een van onze studievoorlichters via Servicebalie Studentenzaken.

Ga naar contactgegevens