Pers

Heb je als journalist of redacteur een vraag aan HKU? Of ben je op zoek naar persberichten, rechtenvrij beeldmateriaal of logo’s? Dan ben je hier aan het goede adres. Bekijk alle informatie voor de pers en media.

Persvoorlichting

HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en media. De instelling is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie en een van de grootste opleidingsinstituten voor kunst en cultuur in Europa. HKU telt negen schools met in totaal ruim 4000 studenten: Beeldende Kunst, Design, Muziek en Technologie, Games en Interactie, Kunst en Economie, Media, Utrechts Conservatorium, Theater en Creative Transformation.

Persvoorlichter

Heb je als journalist of redacteur een vraag voor HKU? Neem dan contact op met onze persvoorlichter Esther van der Meer. Zij coördineert de afhandeling van persvragen en verzorgt alle berichten voor media. Daarnaast informeert zij je graag over actuele ontwikkelingen in de organisatie.

In verband met de zomervakantie is persvoorlichting in juli en augustus minder beschikbaar. Neem bij dringende persvragen telefonisch contact op.

Email: pers@hku.nl

Telefoon: 06 24 10 49 87

Ben je niet van de pers of media? Kijk dan op onze algemene contactpagina.

Persberichten

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele persberichten van HKU.