Open Dag

Zaterdag 19 maart is de Open Dag van HKU. We hopen dat we je fysiek op onze locaties kunnen ontvangen. Mocht dit vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen niet mogelijk zijn, kun je online presentaties volgen en al je vragen stellen.

Kom naar de Open Dag van HKU!

Op zaterdag 19 maart 2022 is onze open dag. We stellen een mooi programma voor je samen. We bieden inzicht in onze studies en beantwoorden al jouw vragen. Wat kun je zoal verwachten?

  • Presentaties waarin studieleiders een impressie geven van een studierichting
  • ​Q&A’s met docenten en studenten
  • Inspirerende workshops en seminars
  • Tips voor het maken van een goed portfolio​

Meld je aan voor de Open Dag via het onderstaande aanmeldformulier!

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer vijf e-mails met onder andere het programma van jouw interesse.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan elke twee weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews en uitnodigingen voor (online) evenementen. Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.

Laat je inspireren!

Bekijk alvast verhalen van studenten over hun HKU-ervaring.

Lees ze hier!