Open Dag op 27 november

Denk je aan een studie bij HKU? Kom naar de Open Dag op zaterdag 27 november 2021! We vertellen je van alles over onze studies, je ontmoet docenten en studenten, kunt workshops volgen en natuurlijk kun je al je vragen stellen. Zo ontdek je welke HKU studie echt bij jou past!

Kom naar de Open Dag van HKU!

Op zaterdag 27 november 2021 is onze open dag. Je bent welkom op onze locaties. We stellen een mooi programma voor je samen. We bieden inzicht in onze studies en beantwoorden al jouw vragen. Wat kun je zoal verwachten?

  • Presentaties waarin studieleiders een impressie geven van een studierichting
  • ​Q&A’s met docenten en studenten
  • Inspirerende workshops en seminars
  • Tips voor het maken van een goed portfolio
  • ​Q&A met Studentzaken

Coronatoegangsbewijs

Toegang voor iedereen van 13 jaar en ouder is op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Ook kunnen we je vragen om je identiteitsbewijs. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op de website van de rijksoverheid.

Ben jij er op 27 november bij?

Om zo goed mogelijk drukte te kunnen spreiden vragen we je om vooraf aan te melden voor de open dag. In verband met verwachte drukte vragen we je vriendelijk om maximaal met één andere persoon de open dag te bezoeken.

Meld je aan voor de Open Dag via het onderstaande aanmeldformulier!

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer 5 e-mails met onder andere het programma van jouw interesse en de routebeschrijving.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan elke 2 weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews en uitnodigingen voor (online) evenementen.

Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Contact

Heb je vragen over de Open Dag? Neem dan contact op met HKU Servicebalie Studentzaken.

Ga naar contactgegevens