Open Dag HKU

Denk je aan een studie bij de HKU? Op zaterdag 25 november is onze eerstvolgende Open Dag. Je ontdekt hier onze basisopleidingen, Associate degrees, bachelors, minoren en masters. Meld je aan, dan houden we je op de hoogte van het programma.

Kom naar de Open Dag van HKU op 25 november!

Meld je aan!

Op 25 november hebben we weer een Open Dag van HKU. Schrijf je hieronder alvast in en we houden je op de hoogte!

Wat past bij mij?

Wanneer je je aanmeldt, vragen we in welke richting je bent geïnteresseerd. Weet je dit nog niet? Gebruik dan de opleidingskiezer. Heb je interesse in meerdere richtingen? Meld je dan aan voor de richting waar je de meeste voorkeur voor hebt. Je kunt altijd meerdere HKU-locaties bezoeken en je zo oriënteren op meerdere richtingen.

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer vijf e-mails met onder andere het programma van jouw interesse.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan elke twee weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews en uitnodigingen voor (online) evenementen. Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Mocht je tijdens de Open Dag meer informatie nodig hebben of staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Er zijn tijdens de Open Dag verschillende sessies met onze afdeling Studentzaken waarin je van alles kunt vragen over studeren aan HKU.

Minoren

Ook voor je vragen over onze minoren kun je terecht bij onze studentvoorlichters!

Masters

Ook de masters zijn onderdeel van de open dag. Wil je alvast meer weten over de Masters? Neem dan eens een kijkje op de masterpagina.

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
E-mail: sz@hku.nl