Open Dag HKU Games

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU Games.

Bedankt voor het komen!

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? De programma's blijven nog even online en bekijk ook eens onze foto-impressie van de dag.

Meld je aan!

Op zaterdag 23 november 2024 is de volgende Open Dag van HKU Games. Meld je alvast aan via onderstaande button!

Programma HKU Games

Bekijk hieronder het programma van de Open Dag van HKU Games voor zaterdag 23 maart. De Open Dag duurt van 10:00 tot 13:00 uur.
HKU Games
Locatie IBB-laan
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
HKU Games
Locatie IBB-laan

Interaction Design stopt

De School HKU Games zet zich dagelijks in om zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen voor onze studenten. Om dit te blijven doen maken we keuzes. Wij kiezen ervoor om ons verder te focussen op Games. Dit betekent dat we de studierichting Interaction Design uitfaseren. Het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze richting aan te melden.

Wilde je interaction design gaan studeren? We hebben een aantal richtingen binnen HKU die eventueel interessant zijn als alternatief:

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere programma's. Ook fijn: we hebben een handig kaartje met alle locaties en opleidingen tijdens de Open Dag.

Meer weten over HKU Games?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag alvast verder lezen over HKU Games, het werk van studenten en alles rondom aanmelden en toelating? Klik dan hier!

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Dag zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om alle vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl