Cursussen

Ben jij een creatieve professional en wil jij jezelf verder professionaliseren? Volg dan een cursus bij HKU. Gedurende het jaar bieden wij verschillende workshops en cursussen aan. Op deze pagina lees je meer over het actuele aanbod.
Het onderwijsaanbod van HKU richt zich niet alleen op aankomende creatieve professionals die zich inschrijven voor een volledige opleiding. Maar ook steeds meer op (ervaren) professionals die hun kennis en kunde willen verdiepen of verbreden. Maatschappelijke en technologische veranderingen vereisen immers dat we blijven leren.

Steeds meer organisaties zijn namelijk op zoek naar werknemers met creatieve vaardigheden, ook binnen niet-creatieve omgevingen. Zie zij jezelf wel aan de slag gaan in de creatieve sector of wil je jouw creatieve vaardigheden verder professionaliseren? Bekijk hieronder het actuele aanbod:

Trends en ontwikkelingen

De creatieve sector is breed en biedt veel ruimte voor ontwikkeling. Onder deze sector vallen niet alleen kunstenaars maar bijvoorbeeld ook creatieven in de media en entertainment. Utrecht kent ruim 30.000 banen in de creatieve industrie, waarvan bijna 3.200 in de media. Ben je benieuwd naar de baangaranties en -kansen in de creatieve sector? Neem eens een kijkje op Mediaperspectives.

Denk jij na over een carrièreswitch? Kijk dan ook eens bij Maak Je Stap.

Een leven lang leren

Het Programma Onderwijs en Onderwijsinnovatie ondersteunt bij het ontwikkelen van onderwijs voor creatieve professionals in alle fasen van hun loopbaan. Lees hier meer over dit expertisecentrum.

Vragen of contact

Heb je vragen? Kijk eerst of het antwoord op je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een van onze studievoorlichters via Servicebalie Studentenzaken.

Ga naar contactgegevens