Meeloopdag

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om aan HKU te studeren? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom naar een meeloopdag en ontdek of de studie écht iets voor jou is.

Coronavirus

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan het zijn dat de meeloopdagen online plaatsvinden. Een meeloopdag geeft je écht een beeld van de studie en helpt je zo bij het maken van je studiekeuze. Houd de website in de gaten voor updates over de meeloopdagen.

Open Dag

De Open Dag van HKU gaat door op zaterdag 28 november 2020. Dit wordt waarschijnlijk een online Open Dag. We zorgen er hoe dan ook voor dat je een goed beeld krijgt van de studies en de docenten. En natuurlijk kun je al je vragen stellen. Wanneer je je aanmeldt voor de Open Dag op zaterdag 28 november, dan houden we je op de hoogte over hoe de Open Dag er dit jaar uitziet. 

Meld je aan voor de HKU Open Dag!

Wat doe je op een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het is om aan HKU te studeren. Samen met andere deelnemers ben je een dag te gast. Je ontdekt wat je tijdens de studie leert, welke docenten er lesgeven en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten.