Meeloopdag

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om aan HKU te studeren? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom naar een meeloopdag en ontdek of de studie écht iets voor jou is.

Coronavirus

HKU biedt online en fysieke meeloopdagen. We houden ons daarbij aan de maatregelen van het RIVM. Houd deze pagina in de gaten voor updates over de meeloopdagen.

Wat doe je op een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag ervaar je hoe het is om aan HKU te studeren. Samen met andere deelnemers ben je een dag te gast. Je ontdekt wat je tijdens de studie leert, welke docenten er lesgeven en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een meeloopdag geeft je écht een beeld van de studie en helpt je zo bij het maken van je studiekeuze.

Kom naar de Open Dag van HKU!

Op zaterdag 27 november is de Open Dag van HKU. Van 10.00 tot 16.00 uur heb jij de kans om te ontdekken welke HKU studie bij je past.

We stellen een mooi programma voor je samen. We bieden inzicht in onze studies en beantwoorden al jouw vragen. Wat kun je zoal verwachten?

  • Presentaties waarin studieleiders een impressie geven van een studierichting
  • ​Q&A’s met docenten en studenten
  • Inspirerende workshops en seminars
  • Tips voor het maken van een goed portfolio
  • ​Q&A met Studentzaken
Je kunt naar de Open Dag door je aan te melden via dit formulier. Dan houden we je op de hoogte van het programma en ontvang je de juiste info naar de interesses van jouw keuze.