Wat past bij mij?

Wat leuk dat je interesse hebt in de studies van HKU! We helpen je graag bij het kiezen van de juiste studie. Ontdek wat jij leuk vindt, via bijvoorbeeld de HKU Open Dag, een meeloopdag of aan de hand van verhalen van onze studenten.

Waarom kunstonderwijs bij HKU?

We leren studenten om werk te maken om de samenleving positief te beïnvloeden. Kunst biedt troost, stimuleert dialoog maar helpt je ook kritisch na te denken. In onstuimige tijden ligt daar juist een grote kracht. Kunstenaars kunnen scheppen en denken in oplossingen en mogelijke scenario’s.

Het motto van HKU is 'nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen'. We stimuleren samenwerking tussen verschillende disciplines, die tot onverwachte ideeën leidt: de verbindingen. We vinden het ook belangrijk dat je al tijdens je studie nadenkt over welke plek jij als kunstenaar in de wereld hebt: de toepassingen.

De perfecte combinatie in kunstonderwijs, als je het ons vraagt! En door deze combinatie maken we van jou een echte HKU’er.

Wil je alles weten over de studies van HKU?

Meld je dan aan voor HKU Studiekeuzenieuws en kom meer te weten over de verschillende opleidingen en beroepen. Je ontvangt dan elke 2 weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze.

Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Meld je aan voor HKU Studiekeuzenieuws

Ontdek de studies

Ervaar HKU

Laat je inspireren

Contact

Heb je vragen? Kijk eerst of het antwoord bij de veelgestelde vragen staat.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met een van onze studievoorlichters via Servicebalie Studentenzaken.


Ga naar contactgegevens