Masters

Vind jij het belangrijk je verder te ontwikkelen en je kennis te verdiepen? Ben je al een aantal jaar werkzaam en heb je behoefte aan een volgende stap? Of ben je nog niet klaar met studeren na het behalen van je bachelordiploma? Overweeg dan een voltijd of deeltijd master aan de HKU.

HKU heeft verschillende creatieve masters. Wij denken dat kunstonderwijs een oplossing kan bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken. Juist het out-of-the-box denken van creatieven opent nieuwe deuren. Als masterstudent maak je dus het verschil! Een masteropleiding aan de HKU is bovendien maatwerk; studenten sturen en vormen hun studie deels zelf. Verbinding staat centraal: met medestudenten, docenten, het werkveld en andere opleidingen van de HKU.

  • Voltijd of deeltijd
  • Eén en tweejarige praktijkgerichte masteropleiding
  • The next step op jouw vakgebied
  • Na afronding van je studie beschik je over de mastergraad met bijbehorende erkende en internationaal gangbare titulatuur, zoals; MA (Master of `arts) MofM (Master of Music), MEd (Master of Education)
  • Het niveau is gelijk aan een Wo master (niveau 7)

Hbo-master

Bij HKU volg je een master op hbo-niveau. Het belangrijkste verschil tussen een hbo-master en wo-master is het soort onderzoek dat je uitvoert. Een hbo-master richt zich op de beroepspraktijk, dus je gaat altijd aan de slag met een praktijkvraag. Bij een master aan de universiteit richt je je op wetenschappelijk en theoretisch onderzoek.

Direct aanmelden

Contact

Heb je vragen? Kijk eerst of het antwoord op je vraag bij de veelgestelde vragen staat. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een van onze studievoorlichters via Servicebalie Studentenzaken.

Ga naar contactgegevens