Open Dag HKU Beeldende Kunst

Welkom bij de Open Dag van HKU Beeldende Kunst! Je krijgt bij HKU Beeldende Kunst veel ruimte om jezelf beeldend te ontwikkelen. Je leert hoe je met kunst jouw betrokkenheid bij de wereld kunt uitdragen.

Welkom bij de Open Dag van HKU Beeldende Kunst!

Op zaterdag 25 november kun je tussen 10.00 tot 16.00 uur aansluiten bij de Open Dag van HKU Beeldende Kunst. Let op: Voor de basis- en bacheloropleidingen kun je terecht in de Pastoe Fabriek, voor de masteropleiding in de Loods.

Kom langs en laat je inspireren en informeren. We hebben verschillende soorten presentaties, workshops en Q&A's waarin we je van alles vertellen over onze opleidingen. Uiteraard kun je er ook terecht met al je vragen.

Programma HKU Beeldende Kunst

Klik op een onderdeel in het programmablok hieronder en lees per opleiding wat je kan verwachten en waar je moet zijn. Programma-onderdelen in rood zijn (ook) online te volgen.
Brede Basisopleiding
Bachelor Fine Art and Design in Education (deeltijd)
Bachelor Fine Art and Design in Education (voltijd)
Bachelor Fine Art
Master Fine Art
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
13.00
13.30
14.00
14.30
15.00
15.30
Brede Basisopleiding
Bachelor Fine Art and Design in Education (deeltijd)
Bachelor Fine Art and Design in Education (voltijd)
Bachelor Fine Art
Master Fine Art

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere Open Dag programma's.

Ga terug naar de startpagina

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Mocht je tijdens de Open Dag meer informatie nodig hebben of staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Er zijn tijdens de Open Dag verschillende sessies met onze afdeling Studentzaken waarin je van alles kunt vragen over studeren aan HKU.

Algemeen contact
Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00)
E-mail: sz@hku.nl