Open Dag HKU Beeldende Kunst

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU Beeldende Kunst.

Bedankt voor het komen!

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? De programma's blijven nog even online en bekijk ook eens onze foto-impressie van de dag.

Meld je aan!

Op zaterdag 23 november 2024 is de volgende Open Dag van HKU Beeldende Kunst. Meld je alvast aan via onderstaande button!

Locatie

Kom je voor de master Fine Art? Dan ga je naar de locatie Loods.

Kom je voor de bachelor- en basisopleidingen van HKU Beeldende Kunst? Dan ga je naar locatie Pastoe Fabriek. Let op, rondom de Pastoe Fabriek zijn er wegwerkzaamheden. De locatie is te voet en per fiets bereikbaar, volg de omleidingen naar restaurant LEEN. Met de auto volg je ook de omleidingen. Parkeren kan het best in ParkBee Rotsoord, vanaf daar kun je te voet verder.

Programma HKU Beeldende Kunst

Bekijk hieronder het programma van HKU Beeldende Kunst voor zaterdag 23 maart. De Open Dag duurt van 10:00 tot 13:00 uur.

N.B. Het kan druk worden tijdens deze ochtend. Wanneer het te druk is bij een presentatie, vragen we ouders, verzorgers, broers, zussen, etc. de zaal te verlaten en ruimte te geven aan de studiekiezers. We hopen op een ieders begrip en medewerking. Bij voorbaat dank.
Brede Basisopleiding
Bachelor Fine Art and Design in Education (deeltijd en voltijd)
Bachelor Fine Art
Master Fine Art (locatie: Loods)
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
Brede Basisopleiding
Bachelor Fine Art and Design in Education (deeltijd en voltijd)
Bachelor Fine Art
Master Fine Art (locatie: Loods)

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere programma's. Ook fijn: we hebben een handig kaartje met alle locaties en opleidingen tijdens de Open Dag.

Meer weten over HKU Beeldende Kunst?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag alvast verder lezen over HKU Beeldende Kunst, het werk van studenten en alles rondom aanmelden en toelating? Klik dan hier!

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Dag zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om alle vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl