Open Dag HKU Kunst en Economie

Welkom bij de Open Dag van Kunst en Economie! Studenten Kunst en Economie zijn de toekomst. Zij zijn namelijk zakelijk én creatief. Je denkt als een kunstenaar, maar weet vervolgens ook hoe je een project moet organiseren en realiseren. Bovendien weet je alles van één of meerdere werkvelden binnen de kunsten of creatieve sector.

Welkom bij de Open Dag van Kunst en Economie!

Op zaterdag 25 november kun je tussen 10.00 tot 16.00 uur aansluiten bij de Open Dag van HKU Kunst en Economie aan Oudenoord 700 in Utrecht.
Volg een proefcollege, ontdek onze werkvelden en stel al je vragen aan studenten, docenten en alumni. Meld je snel aan, dan zien we je de 18e!

Programma HKU Kunst en Economie

Klik op een programmaonderdeel om te lezen wat je kan verwachten en waar je moet zijn.
Kunst en Economie
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
13.00
13.30
14.00
14.30
15.00
15.30
Kunst en Economie

Meer weten over de opleiding Kunst en Economie?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag alvast verder lezen over de inhoud van de opleiding, het werk van studenten en alles rondom aanmelden en toelating? Bekijk dan de pagina van de opleiding.

En wil je meekrijgen wat er gebeurt rondom de opleiding? Volg ons dan op Instagram!

Meelopen bij Kunst en Economie?

Ben je enthousiast naar aanleiding van de Open Dag? Kom dan een dagdeel bij ons meelopen! Samen met andere studiekiezers ben je twee uurtjes te gast. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met welke studenten je in de klas komt te zitten.

Bekijk data meeloopdagen

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere Open Dag programma's.

Ga terug naar de startpagina

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Mocht je tijdens de Open Dag meer informatie nodig hebben of staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Op de Open Dag zal in de kantine de afdeling Studentzaken aanwezig zijn waarbij je alle vragen over studiekeuze, financiën of algemene vragen over studeren aan HKU kunt stellen.

Algemeen contact
Wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00)
E-mail: sz@hku.nl