Open Dag HKU Kunst en Economie

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU Kunst en Economie.

Bedankt voor het komen!

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? De programma's blijven nog even online en bekijk ook eens onze foto-impressie van de dag.

Meld je aan!

Op zaterdag 23 november 2024 is de volgende Open Dag van HKU Kuns en Economie. Meld je alvast aan via onderstaande button!

Programma HKU Kunst en Economie

Bekijk hieronder het programma van de Open Dag van HKU Kunst en Economie voor zaterdag 23 maart. De Open Dag duurt van 10:00 tot 13:00 uur.
Kunst en Economie
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
Kunst en Economie

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere programma's. Ook fijn: we hebben een handig kaartje met alle locaties en opleidingen tijdens de Open Dag.

Meer weten over de opleiding Kunst en Economie?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag alvast verder lezen over Kunst en Economie, het werk van studenten en alles rondom aanmelden en toelating? Klik dan hier!

En wil je meekrijgen wat er gebeurt rondom de opleiding? Volg ons dan op Instagram!

Meelopen bij Kunst en Economie?

Ben je enthousiast naar aanleiding van de Open Dag? Kom dan een dagdeel bij ons meelopen! Samen met andere studiekiezers ben je twee uurtjes te gast. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met welke studenten je in de klas komt te zitten.

Bekijk data meeloopdagen

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Dag zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om alle vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel, mail of app ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl