Locatie Nieuwekade

Hier vind je de overkoepelende afdelingen die zich bezighouden met het reilen en zeilen van HKU. Ook zitten hier een groot deel van onze ondersteunende diensten.

Adres en openingstijden

Bezoekadres

Nieuwekade 1
3511 RV Utrecht
Telefoon: 030-2091509

Postadres

HKU
Postbus 1520
3500 BM Utrecht

Openingstijden gebouw

ma t/m vr 08.00 – 18.00 uur

Openingstijden servicebalie Studentzaken

ma t/m vr 10.00 - 17.00 uur

De Servicebalie Nieuwekade is geopend voor bezoek van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Op werkdagen beantwoorden wij email tussen 10.00 en 17.00 uur via sz@hku.nl. Ook zijn wij op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 030-2091540.

Route


Hoe kom ik bij locatie Nieuwekade?

Te voet

Locatie Nieuwekade ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het is ongeveer 10 minuten lopen.

Fiets

Ook bereik je locatie Nieuwekade gemakkelijk met de fiets. Je kunt je fiets stallen in de afgesloten fietsenstalling op -1. Hier kom je via de parkeergarage.

Openbaar vervoer

Kom je met de bus, dan kun je uitstappen bij de bushalte Sint Jacobsstraat. Vanaf hier is het 5 minuten lopen. Kijk voor de dienstregeling van het OV in Utrecht op U-OV.

Parkeren

Onze parkeergarage is voor medewerkers en heeft enkele plekken voor bezoekers. Op de website parkerenindestad.nl vind je waar je kunt parkeren en tegen welk tarief.

Wat vind je hier?

Bekijk hieronder welke onderdelen van HKU zich bevinden op locatie Nieuwekade.


  • Dit programma ondersteunt bij het ontwikkelen van onderwijs voor creatieve professionals in alle fasen van hun loopbaan.

    Lees meer over Leven Lang Leren en Onderwijsinnovatie
  • Dit programma helpt studenten, alumni en docenten ondernemen. Door creatief aanpassingsvermogen, strategisch inzicht en vooral een actieve ondernemende houding te stimuleren.

    Lees meer over Creatief Ondernemerschap
  • Dit onderdeel stimuleert, adviseert en coördineert de activiteiten van HKU op het gebied van praktijkgericht onderzoek en internationalisering.

    Lees meer over Onderzoek, Innovatie en Internationalisering
  • Heb je vragen? Neem dan contact op met Servicebalie Studentenzaken. Zij kunnen je helpen met vragen over (bijna) alles wat met studeren aan HKU te maken heeft.