Open Dag HKU Creative Transformation

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU Creative Transformation.

Bedankt voor het komen!

Op zaterdag 23 maart was de Open Dag van HKU. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? De programma's blijven nog even online en bekijk ook eens onze foto-impressie van de dag.

Meld je aan!

Op zaterdag 23 november 2024 is de volgende Open Dag van HKU Creative Transformation. Meld je alvast aan via onderstaande button!

Programma HKU Creative Transformation

Bekijk hieronder het programma van HKU Creative Transformation voor zaterdag 23 maart. De Open Dag duurt van 10:00 tot 13:00 uur.

Let op: de Master Crossover Creativity en Master of Education in Arts verzorgen één sessie deze ochtend. Zorg dat je hiervoor op tijd aanwezig bent. De Bachelor Design for Change and Innovation geeft een sessie om 10:00 uur en om 12:00 uur. Daarnaast kun je werk bekijken van onze Bachelor studenten in de Studio.
Algemeen
Design for Change and Innovation (DCI)
Master Crossover Creativity (MCC)
Master of Education in Arts (MEd)
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
Algemeen
Design for Change and Innovation (DCI)
Master Crossover Creativity (MCC)
Master of Education in Arts (MEd)

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere programma's. Ook fijn: we hebben een handig kaartje met alle locaties en opleidingen tijdens de Open Dag.

Meer weten over HKU Creative Transformation?

Wil je voorafgaand aan de Open Dag alvast verder lezen over HKU Creative Transformation, het werk van studenten en alles rondom aanmelden en toelating? Klik dan hier!

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Dag zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om alle vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl