Open Dag HKU Utrechts Conservatorium

Welkom bij de Open Dag van HKU Utrechts Conservatorium! Spelen, maken en communiceren. Dat is wat je doet op HKU Utrechts Conservatorium. Het ontdekken van je talent staat hierin centraal. Zo word jij de muziekprofessional die optimaal communiceert met het publiek. Hoe zet jij je talent in om het publiek te verrassen?

Welkom bij de Open Dag van HKU Utrechts Conservatorium!

Op zaterdag 18 maart kun je tussen 10.00 tot 16.00 uur aansluiten bij de Open Dag van HKU Utrechts Conservatorium. Je vindt ons in hartje Utrecht aan de Mariaplaats in twee gebouwen: het Hoofdgebouw (Mariaplaats 28) en het K&W-gebouw (Mariaplaats 27).

Kom langs en laat je inspireren en informeren. We hebben verschillende soorten presentaties, workshops en Q&A's waarin we je van alles vertellen over onze opleidingen. Uiteraard kun je er ook terecht met al je vragen. Meld je aan, kom langs en proef de sfeer!

Neem je instrument mee

Vergeet je instrument niet mee te nemen! Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan openbare repetities, jamsessies en voor te spelen aan docenten.

Is er nog plek?

Let op: behalve voor Historische Uitvoeringspraktijk, kun je je voor aankomend studiejaar niet meer aanmelden voor een studie bij HKU Utrechts Conservatorium. Aanmelden kan jaarlijks tot 1 februari 2023. Natuurlijk ben je nog steeds van harte welkom om sfeer te proeven en een goede indruk op te doen van al onze opleidingen. Graag tot ziens dus!​

Blokkenschema

Klik op een onderdeel in het programmablok hieronder en lees per opleiding wat je kan verwachten en waar je moet zijn.

Algemeen
Klassieke Muziek & Historische Uitvoeringspraktijk
Jazz & Pop
Musician 3.0
Docent Muziek
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
13.00
13.30
14.00
14.30
15.00
15.30
Algemeen
Klassieke Muziek & Historische Uitvoeringspraktijk
Jazz & Pop
Musician 3.0
Docent Muziek

Master of Music - Performance

Wil je meer weten over de Master of Music - Performance? Daarvoor kun je tijdens de open dag terecht bij de studieleiders. Je kunt ze natuurlijk ook een mailtje sturen.

Cécile Rongen: Klassieke Muziek & Historische Uitvoeringspraktijk
Hannie van Veldhoven: Jazz & Pop
Ivar Berix: Musician 3.0

Bekijk het volledige HKU-programma

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere Open Dag programma's.

Ga naar een andere school!

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Mocht je tijdens de Open Dag meer informatie nodig hebben of staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Op de Open Dag zal in de kantine de afdeling Studentzaken aanwezig zijn waarbij je alle vragen over studiekeuze, financiën of algemene vragen over studeren aan HKU kunt stellen.

Algemeen contact
Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00)
E-mail: sz@hku.nl