Werk samen met HKU Games

Ben je toe aan een frisse blik van een jonge game-ontwikkelaar? Heb je een klus of project op het gebied van games waar je maar niet aan toekomt? Of heb je een onderzoeksvraag waar je hulp bij kunt gebruiken? Op deze pagina lees je meer over wat onze HKU Games-studenten te bieden hebben. Ook kun je de vacature bij ons aanmelden.

Stage, project of werk Games

Studenten Games onderzoeken, bedenken en maken games, serious games en andere interactieve toepassingen voor allerlei platforms. Denk hierbij aan websites, mobiele telefoons en gameconsoles.

Heb je een stage, project of werk op het gebied van theatrale digitale vormgeving? Kijk dan bij Theater.

Eerdere opdrachtgevers
Onze studenten werkten onder meer al voor Bartiméus, Fairfood, Wageningen Universiteit, Univesiteit Utrecht, Spoorwegmuseum, Telematica Instituut, Philips Research, KPN, Gemeente Utrecht en vele anderen.

Vacature stage

Periode

Derdejaars studenten lopen stage van september tot januari of van februari tot juni. Soms kan de student in een afwijkende periode stage lopen. Het is op elk moment zinvol om een stagevacature te plaatsen.

Begeleiding en beoordeling

Een vaste stagebegeleider uit je organisatie begeleidt de student bij het (dagelijks) functioneren. Dit is het liefst iemand met ruime ervaring in het desbetreffende werkveld, en iemand die goed zicht heeft op het functioneren van de student. De student heeft twee verplichte stageterugkomdagen van de studie. Aan het eind van de stage voeren de begeleider en de student een eindgesprek. De begeleider vult dan ook een beoordelingsformulier in.

Vergoeding

De student maakt met het stagebedrijf afspraken over de hoogte van de vergoeding.

Aanmelden

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor stage? Meld je stagevacature dan bij ons aan. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Vacature project

Wat doen studenten tijdens een project?

Studenten leren in een project om creatief te zijn binnen de kaders die een opdrachtgever formuleert. Ze werken samen en communiceren met de opdrachtgever. Ook leren ze hoe ze:
  • Netwerken opbouwen
  • Onderzoek doen
  • Planningen maken
  • Deadlines halen
  • Begrotingen opstellen

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een project? Neem dan contact op met Ramon Verberne.
Mail naar ramon.verberne@hku.nl.

Vacature werk

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor een studie-relevante baan, klus of vrijwilligerswerk? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Stage-, Project of Werkvacature aanmelden

Contact

Heb je vragen over samenwerkingen en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU.