Werk samen met HKU Creative Transformation

Ben je als organisatie op zoek naar een student die met een andere bril kijkt naar complexe vraagstukken? Op deze pagina lees je meer over wat onze HKU Creative Transformation studenten te bieden hebben. Ook kun je een vacature bij ons aanmelden.

Studenten HKU Creative Transformation

Studenten van HKU Creative Transformation volgen bijvoorbeeld een studie Bachelor Design for Change and Innovation. Ze verdiepen zich in actuele uitdagingen in de samenleving op het gebied van future health, smart city, future learning en social inclusion. De studenten leveren met creativiteit en technologie een belangrijke bijdrage aan de samenleving van de toekomst.

Vacature aanmelden

Heb je een vacature voor een stage, baan of opdracht voor onze studenten? Klik hieronder op de button, vul het online formulier in en de vacature wordt geplaatst op ons eigen studentenplatform. Studenten nemen bij interesse zelf contact op.

Meld je vacature aan!

Transformatie Platform

Het Transformatie Platform is een initiatief van HKU Creative Transformation en nodigt bedrijven, organisaties en overheden uit om partner te worden en samen met studenten transformatieve innovaties op gang te brengen. Ontwerpen en creatieve maakprocessen staan hierbij centraal.

Geinteresseerd? Klik verder hoe u partner kunt worden!

Contact

Heb je vragen over samenwerking(en) en wil je hiervoor contact opnemen? Vind hieronder de juiste contactpersoon binnen Creative Transformation.

Stages en samenwerkingsprojecten bachelorstudie
Chantal Alewijnse
Studieleider bachelor Design for Change and Innovation
chantal.alewijnse@hku.nl

Samenwerking en projecten bij masters
Susan van Esch
Studieleider Master Crossover
susan.vanesch@hku.nl

Suzan Lutke
Studieleider Master Education in Arts
suzan.lutke@hku.nl