Werk samen met HKU Design

Heb je een vacature voor een project of werk op het gebied van Design? Ben je hiervoor op zoek naar een student of alumnus van HKU Design? Op deze pagina lees je meer over wat onze studenten te bieden hebben. Ook kun je de vacature bij ons aanmelden.

Project of werk Design

HKU Design bestaat uit de bachelorstudies: Fashion Design, Spatial Design en Product Design. De studenten hebben een brede kennis van materialen, en zetten vernieuwende ontwerpideeën om in tastbare producten. Ze helpen jouw organisatie graag bij projecten en werk.

Let op: het is niet mogelijk om via de HKU-site een stage aan te bieden. HKU Design leert studenten een actieve houding te creëren. Zij nemen daarom zelf verantwoordelijkheid bij het vinden van een stage die aansluit bij hun studierichting. Denk je dat de aanvraag geschikt is als project of werkvacature? Lees dan meer informatie onder die kopjes op deze pagina.

Vacature project

Wat doen studenten tijdens een project?

Tweedejaarsstudenten Design werken samen in interdisciplinaire ontwerpteams. Ze zijn hierin bezig met kwesties en vraagstellingen van externe opdrachtgevers. Soms werken er ook studenten van andere kennisinstellingen mee.

Ben je bereid om op een andere manier naar een kwestie of probleemstelling te kijken? HKU Design is altijd op zoek naar partners die een vraagstelling aan de studenten willen voorleggen. We willen de vragen áchter de vraag graag samen ontdekken en onderzoeken. De ontwikkeling en vernieuwing zit volgens ons in dat proces. Hiervoor vinden we het belangrijk dat je als partner meedoet met plenaire sessies. Zo heeft het traject meerwaarde voor iedere partij.

Periode

Projecten duren 7 weken, van half april tot begin juni.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een project? Neem dan contact op met Francisca Barten, de projectcoördinator van HKU Design. Mail naar francisca.barten@hku.nl of bel 06-43123349.

Vacature werk

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor een studie-relevante baan, klus of vrijwilligerswerk? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Werkvacature aanmelden

Contact

Heb je vragen over samenwerkingen en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU.