HKU

Na de zomervakantie is het zover. Een nieuw avontuur aan HKU. Met de opleiding Kunst en Economie in het verschiet staan er veel nieuwe ervaringen op je te wachten.

Introductie 31 augustus 2017

Een nieuwe opleiding, een compleet nieuw schoolgebouw, veel nieuwe mensen en misschien zelfs een nieuwe stad!


Voordat je met de opleiding van start gaat, nodigen wij je graag uit voor de Introductiedag van HKU Kunst en Economie 2017. Tijdens deze dag maak je kennis met de opleiding, de verschillende locaties, de  studenten, docenten, maar ook met de stad! Door middel van een gezellige dag gaan we hier met elkaar op een leuke, gezellige en uitdagende manier kennis mee maken.

Programma introductie

Het programma houden we nog even geheim, maar wel kunnen we alvast vertellen dat de introductiedag zal plaatsvinden op donderdag 31 augustus van 10:00 tot 23:00 uur. Verder kan je al beginnen met het regelen van een slaapplek, want we zullen de dag vanaf 21:00 uur dansend afsluiten.


De precieze informatie over waar je precies en hoe laat moet zijn, zal in een e-mail rond 24 augustus worden verstuurd, mits jij je hebt aangemeld voor deze dag. Je wordt dan ingedeeld in een groep en krijgt dus van te voren een e-mail met de beginlocatie van die dag.


Rond 21 augustus ontvang je eerst een mail met meer informatie over de start van het collegejaar.

Praktische informatie

Wat: introductiedag Kunst & Economie 2017

Wanneer: donderdag 31 augustus 2017

Tijd: 10.00 uur – ca. 23.00uur

Waar: Utrecht binnenstad en Oudenoord 700 (HKU) (info  over precieze locatie volgt op ca. 24 augustus)

Betaling: de volledige dag vol leuke activiteiten, lunch en avondeten kost €32,50. Betalen en dus aanmelden kan tot vrijdag 18 augustus.

Let wel: De aanmelding is gesloten


LET OP: Neem een geldig id-bewijs mee!

Start Collegejaar

Collegejaar 2017-2018 start op maandag 4 september. Vanaf 21 augustus staat het rooster van de eerste tien weken op de HKU Studentportal. Een e-mailadres en een wachtwoord voor de HKU Studentportal ontvang je als je inschrijving volledig is, vanaf half augustus.


Vanaf 21 augustus vind je ook op de Portal:

  • Informatie over waar je wanneer wordt verwacht voor de start van het collegejaar.
  • Het jaarrooster 2017-2018.
  • De modulebeschrijvingen van alle vakken.
  • Informatie over de planning van toetsing en herkansingen.

Mocht je al eerder benieuwd zijn, houd dan de HKU Studentportal in de gaten; alle informatie die al bekend is, wordt eerder geplaatst.

Boekenlijst

Klik hier voor de boekenlijst 2017-2018. Je mag zelf weten via welk kanaal je de boeken bestelt. Studystore is een mogelijkheid.

Laptop

Een eigen laptop is aanbevolen omdat op HKU een beperkt aantal computers beschikbaar zijn. HKU studenten krijgen korting op Apple producten via Surfspot.

Let op: je hoeft niet persé een Apple computer aan te schaffen. Uiteraard mag de laptop ook van een ander merk zijn.