Over HKU Media

Een goed verhaal begint bij een goed idee. Maar hoe verbeeld je dit idee? En hoe weet je daar een publiek mee te raken? Dat leer je bij HKU Media.
Bij HKU Media vind je de mediamakers van de toekomst. De visuele verhalenvertellers, die ervaringen en verhalen creëeren die waardevol zijn voor diverse publieksgroepen in verschillende situaties.

We vinden het belangrijk dat je optimaal gebruik maakt van meerdere mediaplatformen en dat je de nieuwste technologische en artistieke inzichten kunt toepassen. We helpen jou te zoeken naar nieuwe vormen van vertellen, om jouw eigenzinnige, artistieke en indringende verhalen zo krachtig mogelijk over te brengen.

Werkplaatsen

Alle studenten van HKU Media krijgen les op locatie Oudenoord. Hier kun je gebruik maken van verschillende werkplaatsen: van moderne montagestudio’s tot zeefdrukplaatsen. Wil je experimenteren bij een werkplaats op een andere locatie? Dat kan! Als HKU-student mag je van al onze werkplaatsen gebruik maken.

Bekijk hier alle werkplaatsen van HKU!

De mensen van HKU Media

Hier vind je de studieleiders van HKU Media. Wil je contact opnemen? De e-mailadressen van docenten en medewerkers van HKU zijn altijd: voornaam.tussenvoegselachternaam@hku.nl.
 • Mir Wermuth

 • Animation - Lauri Kramer
  Audiovisual Media - Dieuwertje Komen
  Graphic Design - Simon Davies
  Illustration - Arja Veerman
  Image and Media Technology - Marcel Dolman
  Photography - Stefanie Gratz
  Associate degree Digital Media - Thijs Davids

  Lees hier meer over de studieleiders en directeur van HKU Media

Volg HKU Media

Ben je alumnus, ben je aan de slag in het werkveld van een van onze opleidingen of heb je gewoon interesse in HKU Media? En wil je graag op de hoogte blijven van wat er bij ons op stapel staat? Meld je dan aan voor de HKU Media Update! Je ontvangt dan maximaal vier keer per jaar uitnodigingen, nieuws uit de opleidingen, informatie over interessante projecten of bijzonder werk van onze studenten. Aanmelden kan hier.

Daarnaast kun je via Instagram natuurlijk ook zien wat er allemaal bij ons gebeurt!