Open Dag HKU

Op 23 maart 2024 van 10.00 - 13.00 uur is er een Open Ochtend op HKU. Kom je ook? Meld je aan!

Meld je aan!

Zaterdag 23 maart 2024 van 10.00 tot 13.00 uur is de Open Ochtend van HKU. Meld je alvast aan met onderstaande button. Je kan vervolgens kiezen in welke studierichting(en) je geïnteresseerd bent. Weet je dit nog niet? Gebruik dan de opleidingskiezer.

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer twee weken voor de Open Ochtend enkele e-mails met o.a. het programma en de route.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan gedurende het studiejaar handige informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews, meeloopdagen en uitnodigingen voor (online) evenementen.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Ochtend zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Minoren

Ook voor je vragen over onze minoren kun je terecht bij onze studentvoorlichters!

Masters

Ook de Masters zijn onderdeel van de Open Dag. Wil je alvast meer weten over de Masters? Neem dan eens een kijkje op de masterpagina.

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Ochtend!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl