Locatie Jaarbeursplein

Locatie Jaarbeursplein is dé plek voor ontwerpers van de toekomst. Hier is namelijk de jongste school van HKU, Creative Transformation, gevestigd. Met het mooiste uitzicht gaan studenten hier aan de slag, om met creatieve maakprocessen veranderingen en innovaties in de maatschappij teweeg te brengen.

Adres

Gebouw Sijpesteijn (5e verdieping)
Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht

Openingstijden gebouw

Ma tm do 09.00 - 21.00 uur
vrijdag 09.00 - 18.30 uur

Faciliteiten

De locatie Jaarbeursplein heeft alleen leslokalen, studie- en overlegruimtes. Studenten van Creative Transformation kunnen gebruikmaken van de faciliteiten bij locatie IBB-laan, zoals de werkplaatsen, uitleen en de mediatheek.

Route

OV

Locatie Jaarbeursplein is goed bereikbaar met de trein, bus en sneltram. Neem op Utrecht CS de uitgang Jaarbeurszijde. Onderaan de trappen rechts af en na 3 minuten lopen vind je Jaarbeursplein 22 aan je rechterhand.

Fiets

Je kunt gebruikmaken van de NS-fietsenstalling Jaarbeursplein (onder de trappen aan de Jaarbeurszijde) of NS-fietsenstalling Sijpesteijn. De eerste 24 uur in de stalling zijn gratis.

Auto

Als je met de auto komt, is parkeergarage Croeselaan de logische keuze. Houd wel rekening met ’stadse’ parkeertarieven.

Creative Transformation

Locatie Jaarbeusplein is de thuisbasis van de school HKU Creative Transformation. Bekijk hieronder welke studies er gegeven worden op deze locatie!