Stijlkamer

Een lichte ruimte voor intieme concerten, met uitzicht op de binnenstadstuin Pandhof Sinte Marie.

De zaal

De Stijlkamer (H2.15) bevindt zich in het hoofdgebouw van HKU Utrechts Conservatorium (Mariaplaats 28 te Utrecht) en is een lichte ruimte op de tweede verdieping met een houten vloer. Deze stijlkamer heeft uitzicht over de Pandhof Sinte Marie, een stadstuin met kloostergang die bij de Mariakerk hoorde. De stijlkamer is geschikt voor onversterkte (kamer)concerten.

HKU volgt m.b.t. COVID-19 ook voor zaalverhuur de op dat moment geldende maatregelen, neem voor meer informatie hierover contact op via verhuringen.mariaplaats@hku.nl

Kenmerken

Capaciteit
Maximaal 15 musici, maximaal 20 toeschouwers.

Afmetingen
10,5 X 5 m.
Achter in de ruimte staat het studieorgel. De daadwerkelijke gebruiksruimte komt daardoor uit op 42 m2.

Inclusief bij de zaalhuur:
  • Gebr. van Vulpen orgel
  • piano
  • 15 concertstoelen + 15 muzieklessenaars
Diensten (verplicht) afnemen bij zaalhuur:
  • extra portier met BHV (afhankelijk van aantal personen)
  • UC contactpersoon tijdens huurperiode

Prijzen

Zaalhuurprijs (minimale afname 7,5 uur, excl. BTW)
Basistarief € 638,- (7,5 uur), daarna € 85,- per uur.

Voor organisaties uit de culturele sector met activiteiten zonder winstoogmerk hanteren we een korting van 50% op de zaalhuur.

Alle extra kosten die we moeten maken voor de inhuur van personeel en/of apparatuur, materialen enz. t.b.v. de verhuring, worden doorberekend aan de huurder en vooraf kenbaar gemaakt in een offerte.

Foyer

Het is mogelijk om voor cateringdoeleinden gebruik te maken van de foyer. We vragen daar geen extra huur voor maar deze ruimte is niet exclusief te reserveren en moet tijdens de verhuring toegankelijk blijven voor studenten en medewerkers.

Catering

Koffie, thee, frisdranken en versnaperingen zijn momenteel bij HKU Utrechts Conservatorium alleen beschikbaar via de vending machines in de foyer.

Het nuttigen van alcoholische dranken is niet toegestaan in en voor het gebouw, tenzij nadrukkelijk afgesproken binnen het contract.