Vacature aanmelden Media

Heb je een vacature op het gebied van media, film of tv? Ben je voor een stage, project of werk op zoek naar een student of alumnus van HKU? Op deze pagina lees je meer over wat onze HKU Media-studenten te bieden hebben. Ook kun je de vacature bij ons aanmelden.

Project of werk Media

Studenten van HKU Media volgen een van de volgende afstudeerrichtingen:
HKU heeft als motto: Nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen. HKU Media geeft hieraan vorm door samen te werken met externe partijen. Onze studenten kunnen ingezet worden voor stages, projecten en werk.

Vacature stage (expeditie)

Bij HKU Media noemen we een stage een expeditie. De expeditie is een belangrijk onderdeel in het derde jaar van de studenten. Zij maken tijdens de expeditie kennis met de praktijk en passen hun opgedane kennis en vaardigheden toe. De studenten gaan zelfstandig op zoek naar een expeditieplek. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de stagiair(e) inhoudelijk op zijn of haar vakgebied begeleid kan worden.

Periode

De periode en duur van de stage variëren per afstudeerrichting.

Vergoeding

Het is gebruikelijk om een stagevergoeding te betalen aan de student. Je maakt hierover zelf afspraken met de stagiair. HKU beschikt over een standaard stage-overeenkomst.

Aanmelden

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor stage? Meld je stagevacature dan bij ons aan. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht

Vacature project 

Wat doen studenten tijdens een project?

We noemen het projectonderwijs binnen HKU Media: InterMedia. Dat is een samentrekking van interdisciplinair en media. Binnen InterMedia werken studenten samen aan (maatschappelijke) vraagstukken van externe partijen. Vernieuwende en innovatieve oplossingen staan hierbij centraal. Ook is het belangrijk dat de studenten in het project zelfstandig en professioneel leren werken.

Studenten werken in praktijken waarin ze onderzoeken en experimenteren. Ze komen vaak tot verrassende en vernieuwende oplossingen. Afhankelijk van de vraag kan een project verschillende resultaten opleveren:
  • Een proof-of-concept
  • Een audiovisuele productie
  • Een interventie
  • Een multimedia-ervaring
  • Een antwoord op een onderzoeksvraag

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een project en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Annelies Sinke, coördinator strategische partnerschappen. Mail naar onderneem.media@hku.nl.

Vacature werk

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor een studie-relevante baan, klus of vrijwilligerswerk? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacature overzicht.

Stage-, project- of werkvacature aanmelden

 

Contact en mailinglijst

Heb je vragen over samenwerking(en) en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU. 
Bekijk alle contactgegevens per school

Ook kunnen we je via de mail op de hoogte houden van exposities, lezingen en andere activiteiten van HKU Media die voor jou interessant zijn.
Meld je aan voor de mailinglijst