Toelating Docent Theater

Hierbij bevestigen wij dat we je aanmelding voor de opleiding Bachelor of Theatre in Education (Docent Theater) hebben ontvangen.
Toelating Docent Theater

Aanmelding definitief maken

Om je aanmelding definitief te maken en een uitnodiging te kunnen ontvangen, dien je voor de deadline uit de e-mail twee thuisopdrachten en een pasfoto in te leveren.

Vergeet niet duidelijk je naam, gewenste voornaamwoord en geboortedatum overal op te vermelden.

  • Een cv van maximaal 1 A4 (in PDF-formaat). Bij deze cv voeg je ook een referentie toe. De referaat moet iemand zijn die iets kan toelichten over het samenwerken met jou. Dit hoeft niet per se een referentie te zijn van iemand uit het theaterwerkveld, maar mag ook een professional in een ander vakgebied zijn. Vermeld van de referaat de naam, de functie, telefoonnummer en e-mailadres.

  • Leg jouw relatie tot theater en-/of educatie vast in een eigen gekozen vorm (dit kan een video, podcast, collage, spoken-word, etc, zijn). De tijd om het te bekijken of te beluisteren mag maximaal 1 minuut zijn en het moet digitaal worden aangeleverd. Maximaal 100 MB.

  • Deze pasfoto (in JPEG-formaat) is nodig voor de selectie. Zorg dus dat je er herkenbaar op staat.

Gebruik als bestandsnaam achternaam.opdracht1 (bijvoorbeeld jansen.opdracht1), achternaam.opdracht2 en achternaam.pasfoto.

Klik op de knop 'start aanmelding' onderaan deze pagina om je documenten te uploaden.

Als je je pasfoto uploadt, verleen je ons toestemming om deze te gebruiken tijdens de selectie, op de pasfotolijsten die docenten gebruiken tijdens de selectiecursus.

Selectiedata

Na ontvangst van jouw documenten ontvang je per e-mail de uitnodiging voor de selectiedag.

De selectiedag vindt plaats bij HKU Theater locatie Janskerkhof. Tijdens de eerste selectiedag krijg je lessen op het gebied van spelen, bewegen en begeleiden. ’s Avonds hoor je of je ook wordt uitgenodigd voor de tweede dag van de selectiecursus. De tweede dag staat in het teken van theatermaken (groep en individueel) en spel.

Na deze tweede dag volgen er voor de geschikte kandidaten gesprekken met de studieleiding. Na dit gesprek wordt besloten of je toelaatbaar bent.

Wij wensen je veel succes bij het maken van de opdrachten!

Gezondheidsproblemen?

Is er voor jou reden om voorafgaand aan de selectieprocedure met de studieleiding jouw fysieke en mentale toestand te bespreken? Klik dan hier en neem zo spoedig mogelijk contact op met de genoemde contactpersoon.

Vragen?

Is het voor jou absoluut niet mogelijk om op de aangegeven data aanwezig te zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met HKU Servicebalie Studentzaken, per mail op sz@hku.nl of telefonisch: 030 2091540. Hier kun je tevens terecht met al je andere vragen.

Wil je toch afzien van de selectie, trek je inschrijvingsverzoek dan z.s.m. in bij Studielink.