Toelating Fine Art

Voor elke opleiding aan HKU moet je een toelating doen. Dit geldt ook voor de Bachelor of Fine Art. Hierbij nodigen wij je graag uit voor de toelatingsdag.
Toelating Fine Art

Programma

Je werkt deze dag op de academie aan een aantal opdrachten. Ook heb je een gesprek met de toelatingscommissie (docenten en studenten) en je toont jouw portfolio.

Voor een eenvoudige broodmaaltijd wordt gezorgd.

Toelatingsdag

Wanneer

Datum: zie mail

Tijd: van 09.30 tot 16.30 uur

We verzoeken je om minimaal vijf minuten voor aanvang aanwezig te zijn en je bij de receptie te melden.

Waar

HKU Pastoe

Rotsoord 3

3523 CL Utrecht

Voor een routebeschrijving klik hier

Wat neem je mee

1. Portfolio

Laat zoveel mogelijk afwisselend werk zien, bijvoorbeeld: tweedimensionaal werk, tekeningen, schilderijen, grafiek, ruimtelijk werk (als het moeilijk vervoerbaar is aan de hand van foto’s), collages, foto’s, digitaal werk, film etc. De toelatingscommissie geeft de voorkeur aan fysiek werk in plaats van digitaal gedocumenteerd.

2. Object

We vragen je een persoonlijk object mee te nemen naar de toelatingsdag. Het object (het ding) mag niet groter zijn dan 35 x 35 cm., minimaal een jaar in bezit en niet zwaarder wegen dan 1,5 kg.

3. Vragenlijst

Ook willen we je vragen jouw ingevulde vragenlijst (die je al eerder hebt geüpload) geprint mee te nemen naar de toelating.

Uitslag

De uitslag wordt binnen 15 werkdagen per mail bekend gemaakt.

Verhinderd

Als je verhinderd bent, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de HKU Servicebalie Studentzaken via e-mail sz@hku.nl of telefoon 030-2091540 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur).