Vacature aanmelden Beeldende Kunst

Heb je een vacature voor stage of werk in de beeldende kunst? Op deze pagina lees je meer over wat onze studenten van HKU Beeldende Kunst te bieden hebben. Ook kun je de vacature bij ons aanmelden.

Stage of werk Beeldende Kunst

Onze studenten Beeldende Kunst houden zich onder andere bezig met schilderen, beeldhouwen, grafiek, nieuwe media of combinaties hiervan. Met de studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving leiden we studenten op tot docent.

Vacature stage

Ben je als organisatie of kunstenaar op zoek naar een stagiair(e)? Onze studenten Beeldende Kunst en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving lopen tijdens de studie een korte stage. Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld het assisteren van een beeldend kunstenaar of het inrichten van een tentoonstelling. De studenten kunnen ook meewerken bij (non-profit)kunstinstellingen of helpen bij de organisatie van culturele festivals of evenementen. Het is belangrijk dat de stage studenten voorbereidt op de beroepspraktijk, of dat de stage te maken heeft met het onderzoek in hun werk.

Aanmelden

Stages in de Beeldende Kunst meld je aan via Kunsteducatie.
Lees meer over stages Kunsteducatie

Heb je vragen? Mail voor meer informatie naar de stagecoördinator Mai Linh Ly, via mailinh.ly@hku.nl.

Vacature werk

Zoek je een student of alumnus (afgestudeerde) voor een studie-relevante baan, klus of vrijwilligerswerk? Meld je vacature dan aan bij HKU. Studenten en alumni nemen bij interesse zelf direct contact op. Zij worden in dit geval niet vanuit de studie begeleid.

Als je de vacature hebt aangemeld, is deze direct terug te vinden in het Vacatureoverzicht.

Werkvacature aanmelden

Contact

Heb je vragen over samenwerking(en) en wil je hiervoor contact opnemen? Bekijk de contactgegevens per school en vind de juiste contactpersoon binnen HKU.
Bekijk alle contactgegevens per school