Fashion Design bij de Bijenkorf

In 2018 toonden derdejaars studenten Fashion Design hun werk bij de Bijenkorf in Utrecht. Bekijk op deze pagina de collecties uit de expositie Fashion HKU x Bijenkorf.

Over Fashion HKU x Bijenkorf

Fashion HKU x Bijenkorf: deze toffe expositie vond plaats van 8 t/m 21 oktober 2018. Vol trots toonden (toen derdejaars) studenten Fashion Design hun collecties bij de Bijenkorf in Utrecht. Op diverse manieren lieten ze hun ontwikkelingen als modeontwerper zien. De ontwerpen van de studenten zijn gebaseerd op persoonlijke fascinaties: van de surrealiteit van halfslaap tot gefrustreerde controle.

De Bijenkorf bood de exposanten een prachtig podium: een omgeving midden in de stad, waar fashion-georiƫnteerd publiek op afkomt. Het was de perfecte plek om het werk in andere contexten te tonen, in plaats van alleen binnen het onderwijs. Ook ontvingen de studenten feedback van het publiek.

Over de Exposanten

Meer weten over HKU Design?

De school HKU Design leidt je op tot een ontwerper die onze steeds veranderende wereld met een nieuwsgierige blik bekijkt. Zo kun jij straks onze alledaagse werkelijkheid op jouw eigen manier een stukje beter of mooier maken.

Lees meer over HKU Design