Jonge ontwerptalenten tonen projecten in AG en Kunstliefde

Jonge ontwerptalenten tonen projecten

  • 19/01
  • 28/01
Jonge ontwerptalenten tonen projecten in AG en Kunstliefde
Voor het minorprogramma met als uitgangspunt What is Fashion? heeft deze groep derdejaars studenten van verschillende studierichtingen van HKU, AMFI, De Haagse Hogeschool en St. Joost een persoonlijke fascinatie uitgediept en vormgegeven.

In de tentoonstelling Unfolding Perspectives presenteren zij de resultaten van een onderzoek met onderliggende thema's als lichamelijkheid, intimiteit, identiteit en subculturen. Uiteenlopende visies worden verbeeld in verschillende media als kleding, fotografie, textiel, performances en installaties. Waar de focus bij sommigen meer ligt op het concept, staat bij anderen de materiële uitwerking centraal. Daarmee geeft de tentoonstelling een dynamisch en gevarieerd beeld van wat deze nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers bezighoudt en hoe zij zich positioneren in een snel veranderende wereld.

Kunstliefde
Filine van Behr, Misha Bleijs, Pepijn Borghs, Leron Cornelissen, Nathalie van Dalfsen, Terra Dannenburg, Charly van der Eerden, Pepijn Jonkhans, Eva Hassing, Jaëla Havinga, Chiem Hoftijzer, Elja Hoogstrate, Morris Jansen, Bastijn Kamphuisen, Indra Labadie, Marc Sylla, Adriënne Verburg, Dide Verkerk, Ricky van der Zandt

AG
Heba Bardan, Boaz Blom, Arriënne Boon, Pieter de Graaf, Britt van Leur, Chelsea de Ridder, Avalon Schilt, Iris van Son

Opening:
Vrijdag 19.01.2024
Locatie Kunstliefde: 16.30 – 18.00 uur
Locatie AG: 17.30 – 19.00 uur