HKU Blikvangers op NFF 2024

  • 25/09
HKU Blikvangers op NFF 2024

Het NFF en HKU bieden je tijdens Blikvangers een mooi programma. Niet alleen kun je genieten van de films, ook kun je Q&A's met de makers bijwonen. Het programma is geschikt voor mensen uit de filmindustrie, maar ook overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om samen met ons een mooie dag te beleven. Het eindexamenwerk is medio september helemaal af, dus tijdens HKU Blikvangers zie je als eerste wat deze jonge makers te bieden hebben!

Film- en animatiemakers van HKU vallen geregeld in de prijzen. Bij eerdere edities van het NFF werden meerdere eindexamenfilms bekroond en ook binnen internationale competities zien we alumni meedoen op het hoogste niveau. En niet alleen studenten maken prijswinnende films, ook meerdere docenten wonnen al een Gouden Kalf met hun eigen werk. Een bezoek aan HKU Blikvangers is dus de moeite waard.

De details nog even op een rij:

Datum: woensdag 25 september 2024
Tijdstip: 10.00 – 17.00u
Locatie: Louis Hartloopercomplex, Tolsteegbrug 1, Utrecht
Kosten: volgen later via nederlandsfilmfestival.nl

Meer informatie over het blokkenschema en de tickets vind je later op blikvangers.hku.nl. Schrijf de datum alvast in je agenda en we hopen je te zien bij Blikvangers op het NFF!