Werken bij HKU

Bij HKU werken ruim 850 mensen. Samen maken zij HKU tot een inspirerende plek waar kunst, cultuur en ontwerp samenkomen. HKU ziet haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan goede werving en selectie, loopbaanbegeleiding en scholing.

Werken bij HKU

Dit kun je van ons verwachten

Werken bij HKU betekent werken bij een organisatie waar inspiratie, leren en openheid centraal staan. Wat je van ons kunt verwachten op een rij:

  • Een creatieve, informele en verbindende werksfeer
  • Aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en professionalisering
  • Een lerende organisatie met actieve bijdragen van medewerkers

Vacatures 

Bekijk onze openstaande vacatures. Zit er wat voor je bij? Solliciteer direct!

Check de vacatures

Diversiteit en inclusie 

HKU wil een hogeschool zijn waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Wij vinden dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we onze ambitie waar kunnen maken om een kunsthogeschool te zijn die middenin de maatschappij staat. Daarom streven we ernaar dat de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven ook in het personeelsbestand van onze organisatie weerspiegeld is. 

Goede arbeidsvoorwaarden

HKU biedt een mooi pallet aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons - in lijn met de afspraken uit de cao-hbo - een marktconform salaris, vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Daarnaast kun je bijvoorbeeld een fiets kopen via het fietsplan of kiezen voor korting op je verzekeringen. Ook hebben we verschillende verlofregelingen. Zoals een aantrekkelijke regeling voor ouderschapsverlof.