Uitnodiging Pre-Master Interieur Architectuur

Pre-Master Interior Architecture
Uitnodiging Pre-Master Interieur Architectuur

We hebben je toelatinsopdracht bekeken en nodigen je graag uit voor een toelatingsgesprek voor de opleiding Pre-Master Interior Architecture. Dit gesprek is online en vindt plaats op 16 januari 2024 via Zoom.
Op dit rooster (pdf) zie je hoe laat jouw gesprek is.

I.v.m. privacywetgeving staan er alleen studentnummers. Jouw studentnummer vind je terug in de mail. De Zoomlink voor het gesprek staat ook in het rooster.

Omdat de commissie voor alle kandidaten voldoende tijd wil nemen kan het zijn dat je even moet wachten in de digitale wachtruimte.

Het toelatingsgesprek

Het toelatingsgesprek met de toelatingscommissie duurt ongeveer 15 minuten. Deze commissie bestaat uit een team van 2 of 3 deskundigen. Zorg dat je je portfolio en toelatingsopdrachten (digitaal) klaar hebt liggen tijdens het gesprek.

De commissie kijkt naar jouw kwaliteiten op het gebied van:

  • ruimtelijk ontwerp en hoe dat zich verhoudt tot een sociaal maatschappelijke context
  • hoe je positie neemt in het (ontwerp)proces als startend ontwerper
  • de zeggingskracht van jouw ontwerp

De commissie geeft na het gesprek een advies aan de studieleiding over jouw toelaatbaarheid. De studieleiding neemt vervolgens een besluit over je toelating.

Uitslag

De uitslag wordt binnen 10 werkdagen na het toelatingsgesprek per mail bekend gemaakt.

Verhinderd?

Als je verhinderd bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de HKU Servicebalie Studentzaken via email sz@hku.nl of telefoon 030-2091540.