Toelatingsgesprek Design for Change and Innovation

Hartelijk bedankt voor je aanmelding voor de bacheloropleiding Design for Change and Innovation aan HKU. Op deze pagina vind je meer informatie over het toelatingsgesprek.
Toelatingsgesprek Design for Change and Innovation

Toelatingsgesprek

Graag nodigen we je uit voor de toelatingsgesprek van de opleiding Design for Change and Innovation. Het toelatingsgesprek zal plaatsvinden op locatie Jaarbeursplein en het gesprek zal ongeveer 20 minuten duren.

Tijdens het gesprek zijn we vooral benieuwd naar wie je bent en wat je motivatie is. Ook jij krijgt ruimte om je vragen aan ons te stellen.

Rooster

Kijk in onderstaand rooster bij je studentnummer wanneer en op welk tijdstip jij het gesprek hebt. Het studentnummer staat in het bericht dat je van ons hebt gehad.

Rooster 10 april 2024

Locatie

HKU Jaarbeursplein

Gebouw Sijpesteijn
Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht

Zorg dat je uiterlijk 5 minuten voor aanvang aanwezig bent.

HKU zit op de 5e verdieping van dit gebouw. Nadat je de lift bent uitgestapt ga je linksaf door de deur. Daarna vind je aan je rechterhand de gezamenlijke keuken. Bij aankomst kan je hier even wachten. Neem plaats aan een tafel en je wordt opgehaald voor het gesprek.

Uitslag

Op basis van het toelatingsgesprek en de opdrachten neemt de toelatingscommissie een besluit over je toelating. Je ontvangt de uitslag van de toelating uiterlijk 14 dagen na het gesprek via email.

Vragen?

Voor vragen over je aanmelding en toelating neem contact op met HKU Servicebalie Studentzaken (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, telefoon 030-2091540 of sz@hku.nl).