Open Dag

Op zaterdag 19 maart was de Open Dag van HKU. Tijdens een online programma kon je terecht met al je vragen. Ook kon je op al onze locaties de sfeer komen proeven. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? Bekijk hier de aftermovie!

Kom naar de Open Dag op zaterdag 26 november

Op zaterdag 26 november 2022 is onze volgende Open Dag. Opnieuw stellen we een mooi programma voor je samen, kun je onze studies ontdekken en beantwoorden we al jouw vragen. Meld je hieronder aan, dan houden we je op de hoogte!

Wat past bij mij?

Wanneer je je aanmeldt, vragen we in welke richting je bent geïnteresseerd. Weet je dit nog niet? Gebruik dan de opleidingskiezer. Heb je interesse in meerdere richtingen? Meld je dan aan voor de richting waar je de meeste voorkeur voor hebt.

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer vijf e-mails met onder andere het programma van jouw interesse.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan elke twee weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews en uitnodigingen voor (online) evenementen. Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.