Open Dag

Op 26 november hadden we een geslaagde Open Dag. Heb je deze gemist of wil je nog een keer de sfeer komen proeven? Dat kan! Meld je alvast aan voor de volgende Open Dag van HKU op 18 maart 2023.

Kom op 18 maart 2023 naar de Open Dag!

Wat past bij mij?

Wanneer je je aanmeldt, vragen we in welke richting je bent geïnteresseerd. Weet je dit nog niet? Gebruik dan de opleidingskiezer. Heb je interesse in meerdere richtingen? Meld je dan aan voor de richting waar je de meeste voorkeur voor hebt. Je kunt altijd meerdere HKU-locaties bezoeken en je zo oriënteren op meerdere richtingen.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan elke twee weken een mail met informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews en uitnodigingen voor (online) evenementen. Je kunt je op elk moment weer afmelden voor mails van HKU.

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer vijf e-mails met onder andere het programma van jouw interesse.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.