Open Dag HKU

Op zaterdag 25 november was de Open Dag van HKU. Nog even nagenieten of weten wat je hebt gemist? Bekijk hier de aftermovie en meld je alvast aan voor onze volgende Open Dag op 23 maart 2024!

Meld je aan!

Heb je de vorige Open Dag gemist? Geen zorgen! Zaterdag 23 maart 2024 is de volgende Open Dag van HKU. Meld je alvast aan met onderstaande button. Je kan vervolgens kiezen in welke studierichting(en) je geïnteresseerd bent. Weet je dit nog niet? Gebruik dan de opleidingskiezer.

Wat ontvang je na aanmelding?

Je ontvangt ongeveer twee weken voor de Open Dag enkele e-mails met o.a. het programma en de route.

Ook HKU Studiekeuzenieuws ontvangen?
Vink dan in het formulier ‘HKU Studiekeuzenieuws’ aan. Je ontvangt dan gedurende het studiejaar handige informatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze. Denk aan toelatingsinfo, toffe interviews, meeloopdagen en uitnodigingen voor (online) evenementen.

Programma Open Dag

Onze opleidingen zijn verdeeld over negen schools en zijn te vinden op verschillende locaties in Utrecht. Geinteresseerd in het programma van de Open Dag van 25 november? Klik dan in het blok hieronder om het programma per school te bekijken.

Meeloopdagen en informatiebijeenkomsten

Wil je nader kennismaken met een bepaalde opleiding? Bekijk dan het overzicht met alle meeloopdagen en informatiebijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. Sommige van deze evenementen vinden fysiek plaats zodat je ook in levende lijve kunt ervaren hoe het is om je studie bij ons te volgen.

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Tijdens de Open Dag zijn op de locaties Oudenoord, Mariaplaats, Pastoe en IBB studentvoorlichters van onze afdeling Studentzaken aanwezig om alle vragen rondom studeren aan HKU te beantwoorden!

Minoren

Ook voor je vragen over onze minoren kun je terecht bij onze studentvoorlichters!

Masters

Ook de Masters zijn onderdeel van de Open Dag. Wil je alvast meer weten over de Masters? Neem dan eens een kijkje op de masterpagina.

Algemeen contact

Mocht het te druk zijn bij deze sessies, of wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00)
WhatsApp: 06 43 53 50 28 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur)
E-mail: sz@hku.nl