Open Dag HKU Games en Interactie

Welkom bij de Open Dag van HKU Games en Interactie! Wil je leren hoe je een goed spel ontwerpt? Ben je de game artist van de toekomst? Barst jij van de ideeën voor games, apps en andere technologische toepassingen? Ontdek of de opleidingen van Games en Interactie bij je passen.

Welkom bij de Open Dag van HKU Games en Interactie!

Op zaterdag 18 maart kun je tussen 10.00 tot 16.00 uur aansluiten bij de Open Dag van HKU Games en Interactie op de IBB-laan 50 in Utrecht. Kom langs en laat je inspireren en informeren. We hebben verschillende soorten presentaties, workshops en Q&A's waarin we je van alles vertellen over onze opleidingen. Uiteraard kun je er ook terecht met al je vragen.

Interaction Design stopt

De School HKU Games en Interactie zet zich dagelijks in om zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen voor onze studenten. Om dit te blijven doen maken we keuzes. Wij kiezen ervoor om ons verder te focussen op Games. Dit betekent dat we de studierichting Interaction Design uitfaseren. Het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze richting aan te melden.

Wilde je interaction design gaan studeren? We hebben een aantal richtingen binnen HKU die eventueel interessant zijn als alternatief:

Programma HKU Games en Interactie

Klik op een onderdeel in het programmablok hieronder en lees per opleiding wat je kan verwachten en waar je moet zijn.
Algemeen
Game Art
Game Design
Game Development
Locatie IBB-laan
10.00
10.30
11.00
11.30
12.00
12.30
13.00
13.30
14.00
14.30
15.00
15.30
Algemeen
Game Art
Game Design
Game Development
Locatie IBB-laan

Bekijk het volledige Open Dag programma van HKU

Wil je ook eens bij een andere school van HKU rondkijken? Ga terug naar de startpagina van de Open Dag en bekijk de andere Open Dag programma's.

Ga terug naar de startpagina

Wil je meer weten over studeren aan HKU?

Voor alles wat je rondom je studie moet regelen kun je terecht bij de veelgestelde vragen.

Mocht je tijdens de Open Dag meer informatie nodig hebben of staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Op de Open Dag zal in de kantine van IBB de afdeling Studentzaken aanwezig zijn waarbij je alle vragen over studiekeuze, financiën, aanmelden of algemene vragen over studeren aan HKU kunt stellen.

Algemeen contact
Wil je ons liever op een ander moment bereiken? Bel of mail ons na de Open Dag!

Telefoon: 030 – 2091540 (maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00)
E-mail: sz@hku.nl