Studievereniging Art Future Utrecht

Art Future Utrecht (AFU) is dé studievereniging van HKU Kunst en Economie. Wij brengen de studenten uit alle jaarlagen met elkaar in contact en bieden meer verdieping op educatief niveau.

Waarom AFU?

AFU is er om alle jaarlagen met elkaar te verbinden en verdieping te bieden op educatief niveau. Je kunt bij ons terecht voor bijlessen, (werkveld)borrels en culturele activiteiten. Zo leer je snel nieuwe studiegenoten kennen, vergroot je jouw netwerk en beleef je een gezellige tijd.

Volg AFU online

AFU organiseert de volgende activiteiten:

Volg handige bijlessen

Voor eerstejaars studenten organiseren wij bijlessen voor de vakken uit de semesters: managen en ondernemen. Daarnaast bieden wij ook creatieve bijlessen zoals Adobe InDesign. Wij streven ernaar om in de toekomst ook andere studiejaren te ondersteunen bij hun opleidingstraject.

Sluit aan bij leuke activiteiten

Door ons afwisselende en uitdagende programma verbreden wij jouw netwerk. We laten je kennis maken met verschillende kunst- en cultuurvormen. Sluit je bij ons aan en ga mee naar (werkveld)borrels, musea, theatervoorstellingen en lezingen gegeven door professionals uit de cultuursector.

Korting op je boeken 

AFU heeft een overeenkomst met Studystore. Als je lid bent, krijg je 10 procent korting op je boeken.

Ga mee op reis!

 • Aan het begin van het studiejaar gaan we met AFU op kamp. We vertrekken vrijdag en verblijven voor een weekend op een leuke bestemming in Nederland. Alle studenten (ook niet-leden) uit de verschillende jaarlagen zijn welkom. Verwacht veel gezelligheid, feestjes en activiteiten. Saamhorigheid, plezier en groepsgevoel gegarandeerd!

 • We gaan elk jaar met onze leden op reis naar een buitenlandse locatie. Dit is hét ideale moment om je studiegenoten nog beter te leren kennen. We dompelen ons een aantal dagen onder in de lokale cultuur en levensstijl, en zorgen ervoor dat je een toptijd hebt. Bovendien is er naast ons programma genoeg tijd om de omgeving zelf te verkennen.

Wie is AFU?

De studievereniging heeft op moment meer dan 130 leden die allemaal Kunst en Economie studeren. Het bestuur van AFU 2021/2022 bestaat uit zes leden:

 • Gael Gawlinski – voorzitter
 • Ian Bode – vice voorzitter
 • Zayira Graves – chef community
 • Debora Feenstra – chef onderwijs
 • Willemijn van Bazel – secretaris
 • Bodil van Kruining – penningmeester

Commissieleden en commissiehoofden gezocht 

AFU zoekt ieder jaar nieuwe enthousiastelingen om de leukste evenementen op te zetten, de mooiste posters te maken en de reis te organiseren. Door je bij een commissie aan te sluiten, ontwikkel je een hoop nieuwe vaardigheden en leer je heel veel leuke mensen kennen!
 
AFU’s huidige commissies zijn:

 • Cultuurcommissie
 • Connectcommissie
 • Feest en Borrelcommissie
 • Media en Marketingcommissie
 • Reiscommissie

Wil je meer weten over de commissies of ben je direct enthousiast om je aan te melden? Neem dan een kijkje op onze website of volg ons via Instagram.

Is dit iets voor jou?

Wil je snel nieuwe studiegenoten en een nieuwe stad leren kennen, je netwerk vergroten en een gezellige tijd beleven? Word dan lid van AFU! Een lidmaatschap kost € 30,- per studiejaar. Meld je aan via het aanmeldformulier, klik op de link hieronder: 

Meld je aan!
Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij bestuur@artfutureutrecht.nl