HKU Showcase donderdag 27 januari

Ontmoet een nieuwe generatie studenten Games en Interactie & Muziek en Technologie tijdens de online HKU Showcase op donderdag 27 januari 2022 tussen 13:00 uur en 20:30 uur.

Over HKU Showcase​

Benieuwd naar het werk van de nieuwe generatie game artists, game developers en interaction designers? Nieuwsgierig naar het werk van de componisten, audio designers en sound designers van HKU? Op donderdag 27 januari vindt de HKU Showcase van de schools Muziek en Technologie & Games en Interactie plaats - dit jaar volledig online.

Tijdens verschillende live sessies kun je tussen 13:00 uur en 20:30 uur kennismaken met ‘het werk van de makers van morgen’ en jezelf onderdompelen in nieuwe games en muziekcomposities, verrassende ideeën, concepten en oplossingen voor de meest uiteenlopende (maatschappelijke) vraagstukken. Naast de sessies van de studenten kun je ook zelf games spelen tijdens ‘Let’s Plays’, muziekoptredens beleven en luisteren naar gesprekken met alumni en industry experts.

Bekijk de HKU Showcase projecten

Meer over HKU Games en Interactie

Je raadt het al: bij HKU Games en Interactie staan games en interactie centraal. Je ontwerpt vooral interactie met mensen via games, website en mobiele telefoons. De vraag naar game- en interaction designers groeit sterk. Er is ook steeds meer behoefte aan specialistische ontwerpers die met andere disciplines kunnen samenwerken.

Meer over HKU Muziek en Technologie

Bij HKU Muziek en Technologie komen drie ingrediënten steeds terug: muziek, geluid en technologie. ‘Muziek’ gaat over de (artistieke) betekenis van klank. ‘Geluid’ richt zich op het ontwerpen van die klank. En bij ‘technologie’ verdiep je je in de systemen die je hiervoor kunt gebruiken.

Samenwerken met HKU

Wil je als organisatie samenwerken met talentvolle studenten, alumni of onderzoekers? HKU biedt veel mogelijkheden zoals stages, projecten en onderzoeken.

Lees meer over samenwerken met HKU