Showcase Games en Interactie & Muziek en Technologie

HKU Showcase: bekijk studentenwerk op het gebied van games, interactie, muziek en technologie! Derde- en vierdejaars bereiden zich voor op het werkveld.
Showcase Games en Interactie & Muziek en Technologie

Over het Project

Onze derde en vierdejaars studenten van Games en Interactie en Muziek en Technologie bereiden zich actief voor op het werkveld. Dit doen zij met groepsopdrachten voor externe opdrachtgevers en eigen projecten. Tijdens de Showcase presenteren zij hun verrassende ideeën, concepten en oplossingen voor de meest uiteenlopende (maatschappelijke) vraagstukken.
Bekijk, bespeel, beluister en beleef de nieuwste games, (audiovisuele) installaties, muziek en performances!

Bekijk projecten uit januari 2020

Meer over HKU Games en Interactie

Je raadt het al: bij HKU Games en Interactie staan games en interactie centraal. Je ontwerpt vooral interactie met mensen via games, website en mobiele telefoons. De vraag naar game- en interaction designers groeit sterk. Er is ook steeds meer behoefte aan specialistische ontwerpers die met andere disciplines kunnen samenwerken. 

Meer over HKU Muziek en Technologie

Bij HKU Muziek en Technologie komen drie ingrediënten steeds terug: muziek, geluid en technologie. ‘Muziek’ gaat over de (artistieke) betekenis van klank. ‘Geluid’ richt zich op het ontwerpen van die klank. En bij ‘technologie’ verdiep je je in de systemen die je hiervoor kunt gebruiken. 

Samenwerken met HKU

Wil je als organisatie samenwerken met talentvolle studenten, alumni of onderzoekers? HKU biedt veel mogelijkheden zoals stages, projecten en onderzoeken.

Lees meer over samenwerken met HKU