Van crisis naar creativiteit: vind jezelf opnieuw uit

  • 27/11
Van crisis naar creativiteit: vind jezelf opnieuw uit

Tijdens een crisis vallen in de creatieve sector vaak als eerste harde klappen. Dat vergt van creatieve professionals een enorme flexibiliteit om relevant te blijven en mee te bewegen met de maatschappelijke actualiteit. Speciaal voor hen organiseert HKU op 27 november een digitale werk- en maaksessie over de urgente vraag: ‘Hoe kan je je als creatieve professional opnieuw uitvinden?’

Het Centrum Leven Lang Leren en Onderwijsinnovatie van HKU neemt je tijdens deze sessie van 14.00 tot 16.00 uur mee op verkenning langs verscheidene vragen. Wat heb je nodig om je juist in deze onzekere tijden verder te kunnen ontwikkelen? Welke uitdagingen kom je daarbij tegen?  Wat vraagt het van je en hoe kun je de volgende stap ook daadwerkelijk zetten? We gaan daar niet alleen over praten, we gaan vooral ook maken!

Wil jij je ervaringen, ideeën en dilemma’s delen? Wil je samen met ons op zoek naar een vers toekomstbeeld en aan de slag om jezelf opnieuw uit te vinden? Dan ben je van harte welkom tijdens onze digitale bijeenkomst.

Stuur voor deelname een email aan: peter.rombouts@hku.nl