Utrecht Pride- vaar je mee?

Zaterdag 1 juni is het weer Utrecht Pride. Vaar jij mee met HKU en UvH? Meld je hieronder aan!
Utrecht Pride- vaar je mee?

Zaterdag 1 juni is het weer Utrecht Pride, en HKU vaart mee met de botenparade! De Utrecht Pride heeft als doel het vergroten van de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap. Daar willen we als HKU aan bijdragen. Deze wens delen we met onze samenwerkingspartner Universiteit voor Humanistiek (UvH). We hebben ons dan ook samen aangemeld voor de botenparade, en met succes! Tijdens de botenparade varen HKU en UvH dus op één boot mee, door het centrum van Utrecht, om de liefde in al z’n diversiteit te vieren.

P.S. Vaar je niet mee op de boot, maar heb je wel zin om samen met andere HKU’ers langs het water van de Pride (en onze boot) te genieten? Kom dan naar het meetingpoint! Op Park Paardenveld (voor de deur van HKU-locatie Nieuwekade) kunnen we elkaar vanaf tijd 13u ontmoeten. Zien we je daar?

Aanmelden
Wil je wel meevaren? Leuk, je bent heel welkom! Meld je hieronder aan. De aanmelding staat open van maandag 22 april t/m woensdag 15 mei. Je ontvangt een bevestiging van aanmelding op het e-mailadres dat je opgeeft. In de week van 15 mei ontvang je uitsluitsel over je deelname. Lees voor je het formulier invult de volgende informatie goed door.

  • Er zijn 39 plekken voor HKU’ers op de boot. De overige 39 plekken zijn voor medewerkers en studenten van UvH.
  • Zowel studenten als medewerkers kunnen meevaren. Er zijn 29 plekken voor studenten en 10 plekken voor medewerkers beschikbaar.
  • Je kunt je ook als duo aanmelden.
  • Bij meer aanmeldingen dan het aantal beschikbare plekken wordt er geloot. De loting gaat per school. Het aantal beschikbare plekken per school is naar rato van het aantal studenten.
  • Bij aanmelding geef je aan deel te willen nemen aan het gezamenlijke concept van UvH en HKU. Dit om de boodschap die we met het concept willen afgeven zo krachtig mogelijk over te brengen. Je wordt hier later nog over gebrieft.
Degene met wie je mee wilt varen schrijft zich dan niet meer apart in. Zo voorkom je dat jullie bij loting uit elkaar worden gehaald