Tracing the Body, Chapter 2 - AG

  • 15/10
  • 05/11
Tracing the Body, Chapter 2 - AG

Wat begon als een verzameling kriebelige dagboek tekeningen van haar pijnlijke lichaamsdelen, groeide uit tot het eerste deel van Tracing The Body. In deze interactieve tentoonstelling werden bezoekers meegenomen in de interesse voor het lichamelijke en mentale functioneren van het individu in de wereld die ons omringt. Eva nodigde bezoekers uit om ook een pen te pakken en de gevoelens in hun lichaam uit te tekenen. In dit tweede deel van Tracing The Body, sluiten Emmie Liebregts, Natalia Ossef en Jeltje Schuurmans aan om te reageren op de uitkomst van Chapter 1.

Sinds haar afstuderen aan HKU Fine Art in 2009 doet Eva’s werk veel stof opwaaien. Eerder dit jaar resulteerde dat in de winst van de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst.

Lees hier meer over Tracing the Body, Chapter 2

Tracing the Body, Chapter 1 en Chapter 2 vinden plaats in het kader van CareFull, een kunstroute door Utrecht en daarbuiten. Deze route, die loopt tot en met 30 oktober, verbindt kunstinstellingen en verrassende locaties binnen en buiten de stad. CareFull wordt georganiseerd door Stichting Art Utrecht, op uitnodiging van Gemeente Utrecht, als onderdeel van het culturele programma Utrecht 900.