R... .U.. ..I. ...S

Interactive Performance Design 4

R... .U.. ..I. ...S


Overwinningen manifesteren zich op allerlei manieren, van de meest intieme persoonlijke verhalen tot aan wereldwijde gebeurtenissen. Zoals het licht niet zonder het donker kan bestaan, is de overwinning niks zonder de strijd. Maar hoe vaak sta jij stil bij deze mijlpalen? Neem je even de tijd om ze te overdenken? En nog belangrijker, vier je ze?

Stap binnen in deze interactieve belevenis en laat je gedachten afdwalen naar jouw, jullie, onze strijd en overwinningen. Ze mogen zo bescheiden of uitbundig zijn als je wil. Deel, luister, dans, sta stil en vier. Via een symfonie van klanken, beelden en licht vieren we samen jouw, jullie, onze overwinningen.

R… .U.. ..I. …S is het afstudeerproject van het IPD-Kwartet, jaar 4. Zij zijn verhalenvertellers op het raakvlak van (ervarings)theater, interactie en technologie. Voor het eerste deel van hun afstuderen, hebben zij op uitnodiging van festival Jonge Harten in Groningen een interactief werk ontwikkeld vanuit het thema van het festival Stay With The Trouble.


De presentatie vindt plaats op donderdag 7 december om 14.00 uur.


Makers
Fabian Baauw, Tessa van Kooten, Dajo Malfliet & Lars Pubben (Interactive Performance Design 4)

Met dank aan
HKU theater, Nieuwe Kerk Groningen: Tirtsa Liefting & Evert Jan Veldman, Anushka Chkheidze, Mannes Hofsink, Cantorij van de Nieuwe Kerk, Jonge Harten

Coaching
Marcel Dolman, Guido Jansen & Anne de Veij

Beeld
Marcel Dolman


Volg het IPD kwartet op Instagram