REPLIKA - Expo winnaars Keep an Eye 2021

Teune Derks, Rens de Vries, Angel-Rose Oedit-Doebé

  • 29/10
  • 06/11
REPLIKA - Expo winnaars Keep an Eye 2021
Van 29 oktober tot en met 6 november nodigen Moving Gallery en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht je uit om je weg te laten zakken in een fotografisch limbo.

Manuals van automatisme, analoge destructie en snijdende beeldcultuur wisselen elkaar af in REPLIKA, waarin Teune Derks, Rens de Vries en Angel-Rose Oedit Doebé gebaande kaders van fotografie oprekken. Hergebruikt glaswerk steekt af tegen glanzend roze Tedhe Medhe en zelfgebouwde kartonnen camera's verzetten zich tegen vooropgezette voorwaarden van hun medium.

De opening vindt plaats op zaterdag 29 oktober om 17.00 uur. Semâ Bekirović (beeldend kunstenaar en jurylid Keep an Eye) zal tijdens de opening in gesprek gaan met de drie stipendiaten over hun werk. Alle geinteresseerden zijn van harte welkom!

Derks, Oedit Doebé en de Vries wonnen in 2021 het Keep an Eye Photography Stipendium. Het Keep an Eye Stipendium biedt kunstenaars die met het medium fotografie werken een ontwikkelingstraject van een jaar voor hun fotografische praktijk.

Lees hier meer over de samenwerking tussen HKU en de Keep an Eye Foundation.

www.movinggallery.nl
www.keepaneye.nl