Q & A Guerrilla Games

  • 21/10
Q & A Guerrilla Games

Het Nederlandse Guerrilla Games is wereldberoemd geworden met games als Killzone en Horizon Zero Dawn. Voor aanstaande game professionals bieden HKU, Guerrilla Games en VFX Computer Graphics Conference (VIEW) een unieke gelegenheid voor een gratis Q & A met Studio Director Jan-Bart van Beek op 21 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de online VIEW Conference is gratis. Studenten van HKU kunnen hun vraag vooraf al indienen en vinden hierover meer informatie op de studentportal.

Wat is het geheim van een goede game trailer? En hoe geef je de emoties van je karakters overtuigend weer? Tijdens de gratis 21e (online) editie van de VIEW Conference van 18 t/m 23 oktober kun je een gezonde dosis inspiratie opdoen op het vlak van game art, interaction design, digitale cinema, 2D/3D-animatie, VR en AR. Neem gratis deel aan masterclasses en workshops van wereldbekende filmmakers, producers, studio executives, animatoren, game developers en muzikanten.

Dit jaar zijn er keynotes van o.a.:

  • Ed Catmull, medeoprichter van Pixar;
  • Dennis Muren, 9-voudig Academy Award-winnaar en bekend van zijn werk aan films als Jurassic Park en The Abyss;
  • Phil Tippet, bekend van zijn bijdragen aan o.a. Star Wars.

 

Studenten gaan in gesprek met Jan-Bart van Beek
In de Q & A die HKU, VIEW en Guerrilla organiseren, zal Studio Director Van Beek zijn ervaringen in de game-industrie delen. Voor specialisten in spe is dit een unieke kans om hun brandende vragen te stellen aan een van de bekendste professionals uit de sector. 
 
Van Beek ontving veel lof voor zijn werk als Lead Artist voor Killzone, Art Director voor Killzone 2 en zijn werk aan de bestselling game Horizon Zero Dawn. Daarvoor ontving hij in 2018 een BAFTA Award.