Presentatie Tourneeproject

Theatre & Education 2

  • 02/10
Presentatie Tourneeproject


Binnen het zogenaamde tourneeproject, maken 3 groepen studenten van Theatre & Education (2e jaar) ieder een voorstelling die een tour van ca 18 voorstellingen gaat maken langs scholen in Utrecht en omgeving. 

Er worden voorstellingen gemaakt voor groep 1 en 2 (Ik wou dat ik een dino was), voor de middenbouw van het basisonderwijs (Die zomer met Jente) en voor leerlingen van ROC Midden Nederland (I AGREE). Studenten werken hierin samen met een regisseur.


Ik wou dat ik een dino was
Tess Kosters, Isabella Bikker, Nick de Vries, Roos Rijnbeek, Linde van Dorp en Yona Etel, in de regie van Els van der Jagt.

Die zomer met Jente (naar het boek van Enne Koens)
Lotte van den Nieuwboer, Carme Koetschruiter, Kate Hoffman, Isabella Kovács, Elena Migo en Ronald ter Telgte, in de regie van Mirthe Klieverik (vanuit Het Filiaal Theatermakers), begeleiding educatie: Anne-Marie Knippels.

I AGREE
Nils Karssen, Emmely Hansen, Gijs Termaat, Mystha Mandersloot, Sophie van Slooten, Isalinde Glerum (studenten HKU) samen met Hannah Stein, Oliver Wagstaff, Devany Pinas, Diede Vermeesch, in de regie van Jasper van Luijk en Abdelhadi Baaddi (vanuit DOX Theatermakers), begeleiding educatie, productie, publiciteit: DOX. 

Coach productie en publiciteit
Anne de Veij

Vrijdag 16 oktober spelen de studenten als afsluiting van hun tournee, de voorstelling voor medestudenten en begeleiders tijdens het Seminar op HKU Theater. Vanwege de corona-maatregelen is de eindpresentatie voor een klein publiek en dus besloten. Heeft u interesse in een van de voorstellingen, neem dan contact op met anne.deveij@hku.nl.