New Manhattan Bigband presenteert: Jazz Afternoon

New Manhattan Bigband presenteert: Jazz Afternoon
De New Manhattan Big Band meets young talent; dat wordt het thema van onze eerste verrassende jazz middag op 21 januari 2024, in Podium FLUOR te Amersfoort. Op deze eerste middag bundelen twee opkomende vocalisten, Dominique Roelofsen en Mats Mooijman, hun krachten met de bekende Amersfoortse New Manhattan Big Band onder leiding van Johan Wienen. Beide vocalisten zijn nog studerend aan het Conservatorium in Utrecht en staan te popelen om voor u het podium op te stappen.

Dominique Roelofsen zal zich voornamelijk richten op de popmuziek in een big band setting, terwijl Mats Mooijman een aantal klassiekers zal vertolken zoals eerder is gedaan door iconen als Sinatra.

Het definitieve programma blijft nog even een verrassing maar één ding staat vast; op 21 januari 2024, krijgt het publiek in Podium FLUOR dé kans om te genieten van een Jazzy Afternoon, waarbij de passie van deze jonge talenten en de swingende klanken van de New Manhattan Big Band, op een heerlijke manier zullen samenkomen. Voor meer informatie en kaartverkoop wordt u verwezen naar: https://fluor.stager.co/web/tickets