News from the Future

Misha Bleijs, Michelle Zhang, Sofie Stoop, Lotte Beaart, Manuel van Sijl, Pepijn Jonkhans, Ricky van der Zandt, Lotte Raida en Romy Elling

News from the Future

Opening
Op 27 oktober is de spetterende opening van deze bijzondere tentoonstelling. Wil jij hier ook aanwezig zijn? Meld je hier dan aan.

Over de tentoonstelling News from the Future

Het afval dat overblijft na gebruik, overconsumptie en de vervuiling van onze waterwegen: het zijn slechts enkele van de urgente uitdagen waar de hedendaagse mode-industrie mee geconfronteerd wordt. Als onderdeel van een nieuw educatief programma, ontworpen door Fashion for Good Museum, delen enkele aankomende talenten hun vernieuwende perspectieven op de toekomst van de mode-industrie, waaronder Nederlandse modestudenten (HKU, Saxion, Rijnland, and Zadkine) samen met het opkomende merk .Dolkrey en fashion magazine /platform Current Obsession.
Een tentoonstelling die aanzet tot nadenken en prikkelt om je eigen overtuigingen te verkennen, bevragen en uit te dagen: “hoe ziet de toekomst van de mode eruit?”

Over het museum

Het Fashion for Good Museum is een interactief modemuseum voor de toekomst van de mode, waar we de verhalen vertellen achter de kleding die je draagt en hoe jouw keuzes een positieve impact kunnen hebben op mens en milieu.